سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری همساز با اقلیم شهر بروجرد

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,066

This Paper With 28 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCAPGEP01_077

Index date: 29 June 2011

معماری همساز با اقلیم شهر بروجرد abstract

مناطق مسکونی با توجه به پیشرفت های علمی و رشد روزافزون جمعیت دایم در حال تغییر هستند همچنین تاثیر عوامل و عناصر محیط طبیعی به همراه تحولات ساختاری و جمعیتی حاکم بر شهر بروجرد در دوره های مختلف تنوع و ناهمگنی سیمای شهری را در قالب بافتهای قدیمی حاشیه ای میانی و جدید در خود نهفته است بگونه ای که تنگناها و مزایای خاص خود را در چهره و ساختار شهری بجای گذاشته است لذا با بررسی موضوع معماری همسان با اقلیم سعی شده است تا با تعیین استقرار ساختمانها عمق سایبان تعیین منطقه اسایش و جدول بیوکلیماتیک ساختمان و ... الگو و چارچوب مناسبی از نظر ساخت و ساز سکونتگاهها ارائه شود براساس داده های اماری هواشناسی سالهای 1389-1369 بروجرد با دمای متوسط سالیانه 14/17 درجه سانتی گراد با روش سالانه 405/7 میلی متر نم نسبی 41/7 درصد باد غالب جنوبی دریافت بیشترین انرژی تابشی در سطوح شیب دار جنوبی و استقرار ساختما ن ها با روند شرقی غربی با 15 درجه انحراف به سمت شرق توجه به نکات زیر را می طلبد ایجاد بازشوهای مناسب جهت حفظ انرژی در فصول مختلف سال احداث سایبان بکارگیری مصالح ساختمان با ظرفیت حرارتی بالا با مصالح جدید و سبک عایقکاری شده تعبیه ایوان نصب شیشه ها با پنجره های دوجداره و کاشت پوشش گیاهی در درون و خارج ساختمان و ...

معماری همساز با اقلیم شهر بروجرد Keywords:

معماری همساز با اقلیم شهر بروجرد authors

سعید تقوی گودرزی

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

محمد حسین روز بهانی

مدرس گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد

شیرین محمدی

دبیر دبیرستان حضرت مریم بروجرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رازجویان، محمود: آسایش بوسیله معماری همساز با اقلیم، انتشارات دانشگاه ...
قبادیان، وحید قیض مهدوی، محمد: طراحی اقلیمی، انتشارات دانشگاه تهران. ...
کسمائی، مرتضی : اقیم و معماری _ انتشارات شرکت خانه ...
طالبی، ژاله: راهنمای طراحی عماری ساختمان های بلند، انتشارات وزارت ...
رهنمایی، محمد تقی: مجموعه مباحث دروشهای شهر سازی (جغرافیا)، انتشارات ...
رجائی، عبدالحمید : آب و هواشناسی، انتشارات دانشگاه تبریز ...
کمالی، غلامعلی : اوضاع اقلیمی استان خراسان، فصلنامه تحقیقات جغرافیایی ...
علیجانی، بهلول کاویانی، محمد رضا: مبانی آب و هواشناسی، انتشارات ...
علیجانی، بهلول : آب و هوای ایران: انتشارات پیام نور. ...
قادیان، سعید: بررسی اقلیمی - ابنیه سنتی ایران، انتشارات دانشگاه ...
تقوی گودرزی، سعید : هیدروکلیمای حوزه آبریز سیلاخور (رحیم آباد) ...
سالنامه های سازمان هواشناسی _ بروجرد. ...
اطلاعات ماخذ از مراکز هواشناسی، بروجرد، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری همساز با اقلیم شهر بروجرد" توسط سعید تقوی گودرزی، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد؛ محمد حسین روز بهانی، مدرس گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد؛ شیرین محمدی، دبیر دبیرستان حضرت مریم بروجرد نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش کاربرد جغرافیای طبیعی در برنامه ریزی محیطی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری، همساز، اقلیم، شهر بروجرد هستند. این مقاله در تاریخ 8 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7066 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مناطق مسکونی با توجه به پیشرفت های علمی و رشد روزافزون جمعیت دایم در حال تغییر هستند همچنین تاثیر عوامل و عناصر محیط طبیعی به همراه تحولات ساختاری و جمعیتی حاکم بر شهر بروجرد در دوره های مختلف تنوع و ناهمگنی سیمای شهری را در قالب بافتهای قدیمی حاشیه ای میانی و جدید در خود نهفته است بگونه ای که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری همساز با اقلیم شهر بروجرد با 28 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.