Year: 1399
Publish place:
Tunneling & underground spaces Engineering، Vol: 9، Issue: 2
COI: JR_TUSE-9-2_004
Language: PersianView: 155
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پیش بینی جابهجایی های سطحی و زیرسطحی در عملیات حفاری فضاهای زیرزمینی یک امر حیاتی در راستای ایمنی و برنامهریزی حوادث احتمالی است. مدلسازی فیزیکی بدلیل انجام مدلسازی در یک محیط واقعی و همچنین با استفاده از مواد طبیعی نقش بسیار مهمی در این زمینه بخصوص در زمین های نرم ایفا کرده است. این پژوهش نتایج یک سری مدلسازی فیزیکی حفرتمام مقطع تونل در اعماق کم خاکهای ماسه ای، در شرایط شیبدار بودن سطح زمین، را ارائه میکند. استفاده از صفحات شفاف در ساخت محفظهی این مدل اجازهی عکسبرداری از جابجایی های خاک در هنگام حفر تونل را میسر کرده است. با توجه به این امکان، از آنالیز تصویری به منظور ثبت جابجایی های خاک و نشست سطح زمین استفاده شده است. نتایج آزمایش ها در این پژوهش حاکی از آن است که در صورت شیبدار بودن سطح زمین بالای تونل، منحنی نشست سطح نامتقارن بوده و سطح شکست ایجاد شده در بالادست شیب به صورت دوخطی با زاویه شیبهای متفاوت ظاهر می شود. گرچه حتی با وجود سطح شیبدار حداکثر نشست سطح در راستای تاج تونل اتفاق میافتد، اما در عمق یکسان تونل، مقدار نشست برای سطح زمین شیبدار حدود 25 درصد بیشتر از حالت سطح زمین افقی است. براساس کنتورهای جابجایی، محدوده تخریب شده در اطراف تونل به دو ناحیه نزدیک تونل و ناحیه نزدیک به سطح زمین تقسیم بندی شد. در ناحیه نزدیک تونل، شیب دیواره مرز تخریب در بالادست شیروانی حدود 10 درجه کمتر از دیواره مرز تخریب در پایین دست شیروانی بوده که نشان از گستردگی بیشتر محدوده تخریب به سمت بالادست شیروانی دارد. در ناحیه نزدیک به سطح زمین، شیب دیواره مرز تخریب مستقل از عمق تونل بوده و در همه مدلها مقدار ثابت 54 درجه را نشان میدهد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_TUSE-9-2_004. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1181951/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:موسایی، نادر و خسروی، محمد حسین و فاروق حسینی، محمد و آل رسول، سید فرید،1399،مدلسازی فیزیکی تونل کم عمق در خاک دانهای سست با سطح زمین شیبدار،https://civilica.com/doc/1181951
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- Abdoli Fazel, A., Emami Tabrizi, M., & Afshin, H., 2015. ...
- Bai, Z., & Wu, S. C. (2012). Calculation method of ...
- Boonsiri, I., & Takemura, J. (2015). A Centrifuge Model Study ...
- Dargahi, M., 2010, Study of the Effect of Plastic Fines ...
- Gharehdash, S., Barzegar, M., 2013. Numerical Analysis of the Effect ...
- Hossaini, S.M.F., Shaban, M., Talebinezhad, A., )2010(. Effect of space ...
- Katoh, Y., Miyake, M., & Wada, M. (1998). Ground deformation ...
- Khosravi, M., Pipatpongsa, T., & Takemura, J. (2013). Experimental analysis ...
- Kirsch, A. (2010). Experimental investigation of the face stability of ...
- Kutter, B. (1994). Collapse of cavities in sand and particle ...
- Lei, M., Peng, L., & Shi, C. (2015). Model test ...
- Marshall, A., Farrell, R., Klar, A., & Mair, R. (2012). ...
- Moussaei, N., Khosravi, M. H., Hosseini, M. F., Alerasoul, S. ...
- Moussaei, N., Khosravi, M. H., & Hossaini, M. F. (2019). ...
- Moussaei, N., Sharifzadeh, M., Sahriar, K., & Khosravi, M. H. ...
- Pan, H. K., Zhang, Y. G., & Hu, J. C. ...
- Rahman Nezhad, R., Esfandiari, M., Namazi, A., Jamshidi, H., 2013. ...
- Yang, X. L., & Wang, J. M. (2008). Stress dilatancy ...
- Zuo, C. Q., Chen, J. P., & Liu, H. (2011). ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.