سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر خرابی پیشرونده در طرح لرزه ای ساختمان ها

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,335

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEVSLL01_187

Index date: 3 July 2011

بررسی تاثیر خرابی پیشرونده در طرح لرزه ای ساختمان ها abstract

خرابی پیشرونده یک پدیده تخریبی سازه ای است که می تواند ناشی از خطرات طبیعی یا عوامل انسانی باشد. در مکانیزم خرابی پیشرونده، یک خرابی موضعی می تواند تغییر شکل قابل توجهی ایجاد کند و منجر به فرو ریزش ساختمان گردد. روشهای رایج تحلیل و طراحی برای خرابی پیشرونده عمدتا بر بارهای غیر عادی ثقلی و انفجار متمرکز بوده و خرابی پیشرونده بعلت بارهای زلزله کمتر مد نظر قرار گرفته است. گزارشها نشان دهنده وقوع متعدد خرابی پیشرونده در حین زلزله می باشند. لذا می توان نتیجه گرفت که در طراحی های لرزه ای باید پدیده حذف ستون لحاظ گردد و طراحی برای خرابی پیشرونده در کنار آن صورت پذیرد. با توجه به مطالعات انجام شده و تاثیر ضوابط شکل پذیری لرزه ای بر کاهش خرابی پیشرونده، می توان در مناطق با خطر لرزه ای کم نیز از ضوابط مناطق با خطر زیاد استفاده کرد. در عین حال ضوابط شکل پذیری لرزه ای را باید با لحاظ کردن مکانیزم دهانه مضاعف، با ضوابط مورد نیاز برای خرابی پیشرونده سازگار کرد تا بتوان وقوع خرابی پیشرونده را کاهش داد.

بررسی تاثیر خرابی پیشرونده در طرح لرزه ای ساختمان ها Keywords:

بررسی تاثیر خرابی پیشرونده در طرح لرزه ای ساختمان ها authors

مصطفی واثق

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله، دانشگاه صنعتی شیراز

محمدعلی هادیان فرد

استادیار دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ACI 318, (2002), American Concrete Institution, building code requirements for ...
ASCE, (2005), American Society of Civil Engineers, minimum design loads ...
GSA, (2003), U.S. General Services Ad ministration, progressive collapse analysis ...
DOD, (2005), Department Of Defense, design of buildings to resist ...
FEMA 273, (1997), Federal Emergency Management Agency. ...
Gurley, C., (2008), "Progressive Collapse and Earthquake Resistance, " Practice ...
Moehle, J. p., Elwood, K. J., and Sezen, H., (2002), ...
Corley, w. G., (2002), "Applicability of Seismic Design in Mitigating ...
Hayes, Jr., J. R., Woodson, S. _ Pekelnicky, R. G., ...
Corley, W. Gene; Sozen. Mete A.; Thornton. Charles H.; and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تاثیر خرابی پیشرونده در طرح لرزه ای ساختمان ها" توسط مصطفی واثق، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی زلزله، دانشگاه صنعتی شیراز؛ محمدعلی هادیان فرد، استادیار دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی شیراز نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی مدیریت بحران، زلزله و آسیب پذیری اماکن و شریانهای حیاتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله زلزله، خرابی پیشرونده، شکل پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 12 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3335 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خرابی پیشرونده یک پدیده تخریبی سازه ای است که می تواند ناشی از خطرات طبیعی یا عوامل انسانی باشد. در مکانیزم خرابی پیشرونده، یک خرابی موضعی می تواند تغییر شکل قابل توجهی ایجاد کند و منجر به فرو ریزش ساختمان گردد. روشهای رایج تحلیل و طراحی برای خرابی پیشرونده عمدتا بر بارهای غیر عادی ثقلی و انفجار متمرکز بوده و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر خرابی پیشرونده در طرح لرزه ای ساختمان ها با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.