توسعه یک سیستم شبیه ساز برای دستیابی به شمای کلی شبه ماهواره ها در محیط شهری

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 189

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_SEPEHR-19-75_008

تاریخ نمایه سازی: 21 اردیبهشت 1400

Abstract:

از زمان پرتاب اولین ماهواره تعیین موقعیت جهانی، نیاز به درستی بیشتر و کاربرد وسیع تر به طور مستمر در حال افزایش است. بویژه یکی از نگرانی های ناوبر نیاز به تعیین موقعیت مستمر به روش «بی سیم» با درصد اطمینان بالاتر در مناطق شهری است. متاسفانه مناطق کور شهری قطب مخالف دقت در سیستم تعیین موقعیت هستند به این دلیل که در میدان رویت ماهواره قرار نمی گیرند و دقت تعیین موقعیت را کاهش می دهند. برای غلبه بر چنین مشکلاتی استفاده از شبه ماهواره ها به عنوان مکمل سیستم GPS می تواند برای از بین بردن ضعف دریافت سیگنال ها، رفع ابهام فاز، رسیدن به صحت کامل و افزایش بهره وری سیستم ماهواره ای ناوبری جهانی (GNSS) موثر می باشد. شبه ماهواره ها ابزارهای زمینی هستند و امواجی شبیه امواج GPSرا منتقل می کنند و می توانند به عنوان مکمل، کارایی گیرنده ها را افزایش دهند. این ابزار یک عامل مشاهداتی اضافی برای بهبود معایب فوق است .اما به علت صرفه اقتصادی و مشکلات محیطی تعداد شبه ماهواره هایی که می توان نصب نمود محدود است. مهمتر اینکه برای کاهش خطای چند مسیری (۱) سیگنال های شبه ماهواره ضروری است موقعیت آنتن و دستگاه شبه ماهواره به دقت تعیین گردد. بطور کلی، این مقاله به توسعه سیستم شبیه ساز ماهواره ای و ارزیابی مناسب و اقتصادی آن برای پوشش نقاط کور سیستم GPS در مناطق شهری می پردازد، و در آن از اطلاعات دقیق ماهواره ها و نقشه های رقومی سه بعدی استفاده شده است.

Keywords:

شبه ماهواره (۲) , سیستم تعیین موقعیت جهانی (۳) , سیستم ماهواره ای ناوبری جهانی (۴) , نقشه سه بعدی رقومی (۵) , سیستم شبیه ساز (۶)

Authors

اسداله حقیقت

کارشناس عکسبرداری هوایی

رحیم سرور

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری

مهران رضائی

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • 1-Yong-Cheol Suh, Yusuke Konish, Ryosuke Shibasaki 2002 Integration GPS and ...
  • 3- H.S.Cobb, 1997, GPS Pseudolites: Theory, Design, and Applications, A ...
  • 4- Games Stafford, 1997, Practical Investigations on DGPS for Aircraft ...
  • 8- Christian Altmayer, Sven Martin, Stephan Theil, Automonous onboard Orbit ...
  • نمایش کامل مراجع