سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تاثیر پودر آهن ضایعاتی در بهسازی خاکهای ریزدانه رسی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,007

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE06_0507

Index date: 19 August 2011

ارزیابی تاثیر پودر آهن ضایعاتی در بهسازی خاکهای ریزدانه رسی abstract

خاک های رسی غالباً دارای مشکلاتی از جمله نشست زیاد، مقاومت برشی پایین و دشواری تراکم م یباشند. از اینرو تثبیت ر سها با استفاده از مواد افزودنی مختلف همواره مورد توجه محققین و مهندسین فعالیت های عمرانی و عملیات خاکی بوده است. از سوی دیگر امروزه استفاده از مواد ضایعاتی در تثبیت خاک ها با توجه به اقتصادی بودن طرح نسبت به افزودنی های اولیه و سنتی رایج شده است. برای این منظور در این مطالعه از ماده ضایعاتی جدیدی به نام پودر آهن ضایعاتی برای تثبیت خاک های رسی استفاده شده است. در این راستا آزمایشهای مختلفی جهت بررسی شرایطفیزیکی و مکانیکی تثبیت رس ها با استفاده از افزودنی ضایعاتی انجام شده است. جنس خاک رس مورد استفاده در آزمایش ها، بصورت ترکیبات مختلفی از کائولینیت و بنتونیت بوده و برای تعیین تأثیر مقدار ماده افزودنی، نمونه ها با درصدهای وزنی متفاوت پودر آهن ضایعاتی مورد آزمایش قرار گرفته اند. نتایج حاصله نشان می دهد که افزودن پودر آهن ضایعاتی به خاکهای رسی باعث پایین آمدن رطوبت بهینه خاک در آزمایش تراکم و کاهش پلاستیسیته در آزمایش های حدود اتربرگ می شود. از طرف دیگر بررسی نتایج آزمایش های مقاومت فشاری تک محوری انجام شده برروی نمونه های تثبیت شده حاکی از آن است که استفاده از مواد افزودنی مذکور تأثیر قابل ملاحظه ای در مقدار مقاومت چسبندگی زهکشی نشده رس ها دارد. همچنین نتایج نشان می دهد که نمونه های تثبیت شده دارای مدول الاستیسیته و همچنین سختی بالاتری نسبت به نمونه های بدون پودر آهن هستند و از اینرو تغییر شکل پذیری کمتری در مقابل بارهای وارده از خود نشان می دهند.

ارزیابی تاثیر پودر آهن ضایعاتی در بهسازی خاکهای ریزدانه رسی Keywords:

ارزیابی تاثیر پودر آهن ضایعاتی در بهسازی خاکهای ریزدانه رسی authors

مهیار عربانی

دانشیار مهندسی عمران، دانشکده فنی دانشگاه گیلان

مازیار زاهدی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- مکانیک خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد

هادی احمدی

دانشجوی دکتری مهندسی عمران – مکانیک خاک و پی، دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Consoli, N. C., Montardo, J. P., Prietto, P. D. M., ...
Muntohar, A. S., (2009), "Influence of Plastic Waste Fibers on ...
Lazaro, R. C. and Moh, Z. C, (1970), "Stabilisation of ...
Ghiassian, H., Poorebrahim, G., and Gray, D. H., (2004), "Soil ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تاثیر پودر آهن ضایعاتی در بهسازی خاکهای ریزدانه رسی" توسط مهیار عربانی، دانشیار مهندسی عمران، دانشکده فنی دانشگاه گیلان؛ مازیار زاهدی فر، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- مکانیک خاک و پی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ؛ هادی احمدی، دانشجوی دکتری مهندسی عمران – مکانیک خاک و پی، دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تثبیت، پودر آهن ضایعاتی، خاکهای رسی هستند. این مقاله در تاریخ 28 مرداد 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2007 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خاک های رسی غالباً دارای مشکلاتی از جمله نشست زیاد، مقاومت برشی پایین و دشواری تراکم م یباشند. از اینرو تثبیت ر سها با استفاده از مواد افزودنی مختلف همواره مورد توجه محققین و مهندسین فعالیت های عمرانی و عملیات خاکی بوده است. از سوی دیگر امروزه استفاده از مواد ضایعاتی در تثبیت خاک ها با توجه به اقتصادی بودن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تاثیر پودر آهن ضایعاتی در بهسازی خاکهای ریزدانه رسی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.