انتخاب شکل مناسب تبلیغ اینترنتی در بخش خدمات حمل ونقل هوایی، با استفاده از یک مدل کاربردی، مطالعه موردی شرکت هواپیمایی ایران ایر(هما)
Publish place: New Marketing Research Journal، Vol: 2، Issue: 3
Publish Year: 1391
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 277
This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_NMRJ-2-3_004
Index date: 13 May 2021
انتخاب شکل مناسب تبلیغ اینترنتی در بخش خدمات حمل ونقل هوایی، با استفاده از یک مدل کاربردی، مطالعه موردی شرکت هواپیمایی ایران ایر(هما) abstract
در سال های اخیر با ظهور پارادایم جامعه اطلاعاتی و نفوذ روز افزون اینترنت، تبلیغات اینترنتی رشد حیرت انگیزی پیدا کرده است و به بخشی حیاتی در دنیای اقتصاد امروز تبدیل شده و روز به روز نیز بر تنوع روش های آن افزوده می شود. هدف مقاله پیش رو نیز انتخاب شکل مناسب تبلیغ اینترنتی در بخش خدمات حملونقل هوایی(هواپیمایی ج. ا. ایران- هما) است. بدین منظور از مدلی کاربردی که تلفیقی است از مدلهای: تبلیغات تعاملی- راجرز و تورسون، مدل احتمال پیچیدگی- کاسیپو و پتی و مدل چگونگی کارکرد تبلیغات- واقن و مدل تساوی ساختاری تبلیغات- تعاملیهانجون کو، استفاده شده است و چهار نوع کلی تبلیغات اینترنتی شامل تبلیغات نمایشی، ریچ مدیا، ایمیلهای تبلیغاتی و تبلیغات ویدئویی بررسی شده است. این تحقیق از نظر هدف،کاربردی و از نظر نحوه گردآوری دادهها توصیفی- پیمایشی است. برای جمعآوری اطلاعات، به کمک پرسشنامهای مشتمل بر چهار بخش (با استفاده از آزمون لیکرت در طیفهای ۵ گزینه ای) و مصاحبه نیمه ساختاریافته از خبرگان نظرخواهی شده است. پس از کاربست تحلیل اکتشافی دادهها بر اساس آزمون تک نمونه ای نسبت (با توجه به نتایج حاصل از بخش ۲ و ۴ پرسشنامه)، تبلیغ اینترنتی آسمانخراش (Skyscraper) به عنوان مطلوبترین شکل تبلیغ اینترنتی در بخش خدمات حمل و نقل هوایی به دست آمد.
انتخاب شکل مناسب تبلیغ اینترنتی در بخش خدمات حمل ونقل هوایی، با استفاده از یک مدل کاربردی، مطالعه موردی شرکت هواپیمایی ایران ایر(هما) Keywords:
انتخاب شکل مناسب تبلیغ اینترنتی در بخش خدمات حمل ونقل هوایی، با استفاده از یک مدل کاربردی، مطالعه موردی شرکت هواپیمایی ایران ایر(هما) authors
حمید ضرغام بروجنی
استادیار دانشگاه علامه طباطبایی تهران
آنا علائی
کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی جهانگردی دانشگاه علامه طباطبایی تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :