سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر رقوم قرارگیری سنگ چین بر پایداری آن در محل تکیه گاه پلبر اساس آستانه شکست ذرات سنگ چین

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,102

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE06_1226

Index date: 19 August 2011

تأثیر رقوم قرارگیری سنگ چین بر پایداری آن در محل تکیه گاه پلبر اساس آستانه شکست ذرات سنگ چین abstract

به فرسایش بستر و کناری آبراهه در اثر عبور جریان آب به فرسایش بستردر پایین دست سازه های هیدرولیکی به علت شدت جریان زیاد و یا به فرسایش بستر در اثر به وجود آمدن جریانهای متلاطم موضعی آبشستگی می گویند فرسایش در قوس رودخانه ها به علت وجود جریانهای ثانویه نسبت به کانال مستقیم تشدید می گردد و همواره میزان فرسایش و رسوبگذاری در قوس ها تاثیر ات مخرب بیشتری بر محیط دربرگیرنده آن دارد یکی ازمتداولترین اقداماتی که جهت حفاظت مستقیم سواحل و بستر رودخانه ها انجام میگیرد استفاده از سنگ چین ریپ رپ می باشد دراین تحقیق تراز قرارگیری سطح سنگچین در محل تکیه گاه پل های واقع در قوس رودخانه مورد بررسی قرارگرفته است.

تأثیر رقوم قرارگیری سنگ چین بر پایداری آن در محل تکیه گاه پلبر اساس آستانه شکست ذرات سنگ چین Keywords:

تأثیر رقوم قرارگیری سنگ چین بر پایداری آن در محل تکیه گاه پلبر اساس آستانه شکست ذرات سنگ چین authors

مهوش منصوری هفشجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی

محمود شفاعی بجستان

استاد دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز

رامین فضل اولی

استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شفاعی بجستان، .، (1387)، "مبانی نظری و عملی هیدرولیک انتقال ...
کیخائی، م. درپوره م. موسوی س: ف.، (1388)، " بررسی ...
Raudkivi, A. J. and Ettema R., (1983), "Clear-water SCOA at ...
Shafai-B ajestan, M., (1991), :Critical Stability Number in Rock Lined ...
Melville, B. W., Van Ballegooy, S., Coleman, S. E. and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر رقوم قرارگیری سنگ چین بر پایداری آن در محل تکیه گاه پلبر اساس آستانه شکست ذرات سنگ چین" توسط مهوش منصوری هفشجانی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی؛ محمود شفاعی بجستان، استاد دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز؛ رامین فضل اولی، استادیار دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب شستگی، سازه های هیدرولیکی، جریان های ثانویه، سنگ چین، تکیه گاه پل هستند. این مقاله در تاریخ 28 مرداد 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1102 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به فرسایش بستر و کناری آبراهه در اثر عبور جریان آب به فرسایش بستردر پایین دست سازه های هیدرولیکی به علت شدت جریان زیاد و یا به فرسایش بستر در اثر به وجود آمدن جریانهای متلاطم موضعی آبشستگی می گویند فرسایش در قوس رودخانه ها به علت وجود جریانهای ثانویه نسبت به کانال مستقیم تشدید می گردد و همواره میزان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر رقوم قرارگیری سنگ چین بر پایداری آن در محل تکیه گاه پلبر اساس آستانه شکست ذرات سنگ چین با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.