سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی دیدگاه دانشجویان درباره آموزش های مجازی در شرایط بحرانی کووید- ۱۹

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 414

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COVIDCING01_068

Index date: 31 May 2021

بررسی دیدگاه دانشجویان درباره آموزش های مجازی در شرایط بحرانی کووید- ۱۹ abstract

همه بخش ها در سراسر جهان به ویژه بخش آموزش تحت تاثیر اثرات ویرانگر کووید- ۱۹ قرار گرفت، لذا بایدتمام جنبه های آموزش در این شرایط مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان به آموزش های بهتری در دوران پسا کرونادست یافت. هدف از این مقاله بررسی دیدگاه دانشجویان در زمینه آموزش های مجازی به منظور شناسایی نواقصو موانع در این شرایط بحرانی می باشد. جامعه آماری پژوهش را دانشجویان دانشگاه پیام نور تشکیل داده اند وروش نمونه گیری به صورت هدفمند و شبکه ای بوده است، به همین منظور با ۲۱ نفر از دانشجویان دانشگاه پیامنور که تجربه حضور در کلاس های سنتی و الکترونیکی را داشتند مصاحبه و نظراتشان در این زمینه پرسیده شد.بعد از انجام مصاحبه و تجزیه و تخلیص دادها، گویه های مورد نظر استخراج گردید. جهت تعیین روایی یافته ها ازروایی محتوای و برای اصاات آنها چندین بار یافته ها مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت. یافته ها بر اساس تحلیلمحتوا مقوله بندی شدند. نتایج حاصد از مصاحبه از این قرار است که مشکلات اینترنتی، کمبود سواد دیجیتالی ونبود زیر ساخت ها و ابزار فناوری همچنین عوامل اقتصادی، نبود طراحی آموزشی مناسب و نداشتن تجربهدر آموزش های الکترونیک از چالش هاو موانع عمده در این شرایط بود. از دیدگاه آنها مدیران در این شرایطمی توانند حامی موثری برای دانشجویان و اساتید باشد اما تاکید دارند تا زمانی که چالش ها و موانع بر طرف نگرددمدیران نیز با محدودیت های فراوانی روبرو خواهند بود. علاوه بر این دانشجویان معتقدند که اساتید جوان و تازهکار بهتر توانستند در این شرایط اموزش را حفظ کرده و نیازهای دانشجویان را تا حدی بر حرف سازند. در همینراستا اذعان داشتند که شبکه های مجازی و سامانه های آموزشی مهم ترین سهم در پاسخگو بودن سیستمآموزش به این شرایط را داشتند.

بررسی دیدگاه دانشجویان درباره آموزش های مجازی در شرایط بحرانی کووید- ۱۹ Keywords:

آموزش های مجازی , دانشجویان دانشگاه پیام نور , کووید- ۱۹

بررسی دیدگاه دانشجویان درباره آموزش های مجازی در شرایط بحرانی کووید- ۱۹ authors

محمدحسین زارعی

استادیار دانشگاه پیام نور، گروه علوم تربیتی روان شناسی

مقاله فارسی "بررسی دیدگاه دانشجویان درباره آموزش های مجازی در شرایط بحرانی کووید- ۱۹" توسط محمدحسین زارعی، استادیار دانشگاه پیام نور، گروه علوم تربیتی روان شناسی نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی دانشگاه و کووید - ۱۹ پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش های مجازی، دانشجویان دانشگاه پیام نور، کووید- ۱۹ هستند. این مقاله در تاریخ 10 خرداد 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 414 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که همه بخش ها در سراسر جهان به ویژه بخش آموزش تحت تاثیر اثرات ویرانگر کووید- ۱۹ قرار گرفت، لذا بایدتمام جنبه های آموزش در این شرایط مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان به آموزش های بهتری در دوران پسا کرونادست یافت. هدف از این مقاله بررسی دیدگاه دانشجویان در زمینه آموزش های مجازی به منظور شناسایی نواقصو موانع در این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کرونا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی دیدگاه دانشجویان درباره آموزش های مجازی در شرایط بحرانی کووید- ۱۹ با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.