سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,088

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IREC07_027

Index date: 6 July 2006

FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) abstract

برای محافظت منطقه ی سیلاب دشت و محدوده ی اطراف آن در مقابل سـیلاب ا ز سـازه ای بـه شـکل خـاکریز استفاده می ش ود که معمولا به صورت موازی با مسیر رودخانه قرار می گیرد . در ایـن مقالـه رودخانـه ی نکـا در استان مازندران با توجه به سیل گیر بودن آن مورد مطالعه قرار گرفت . طراحی خاکریز در بازه هایی از رودخانـه که قابلیت عبور جریان سیل را نداشتند ، انجام گردید . مدل حمل رسوب FLUVIAL12 برای رودخانـه ی نکـا کالیبره شد و سپس پارامترهایی نظیر رسوب دهی رودخانه، تغییرات در پروفیل بستر و رقوم سطح آب ، و تغییر در شکل مقاطع عرضی در شرایط موجود و پروژه ی پیشنهادی بدست آمد . با توجه به وجود مصالح رس، شـن و ماسهی رودخانه ای در محل ، احداث خاکر یز هزینهی کمتری خواهد داشت . بعد از ساخت خاکریز نتیجـه گرفتـه شد که پروژه ی پیشنهادی رقوم سطح آب در بالادست خاکریز را برای سیلی با دوره ی بازگشت 200 سـال بـه مقدار جزیی افزایش می دهد . همچنین نتیجه گرفته شد ، رسوب دهی رودخانه ی نکـا بعـد از سـاخت خـاکریز کاهش می یا بد که به علت رسوب گذاری در مرز آبراهـه در بالادسـت خـاکریز اسـت . مقـدار رسـوب دهـی از 152000 تن به 136000 تن برای سیلی با دورهی بازگشت 200 سال کاهش می یابد .

FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) Keywords:

FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) authors

سپیده ابراهیمی کرمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی زراعی دانشگاه مازندران، ساری

حسن گلمایی

استادیار دانشکده مهندسی زراعی دانشگاه مازندران ، ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قدسیان، م(1377). مهار سیلاب و مهندسی زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس، ...
چیتی، م.ح (1373). ساخت و نگهداری گوره ها(خاکریزهای سیل بند ...
فارسی، م، نامجو، م.، احمدی نژاد، ا(1381). ساماندهی مسیر رودخانه ...
آشفاعی بجستان، م(1373). هیدرولیک رسوب، انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز، ...
کوچک زاده.ص.و یوسفی.ک(1381). تئوری و کاربرد انتقال رسوب، انتشارات دانشگاه ...
- Chang, H., 2004, Hydraulics and Sedimentation Study for San ...
- Chang, H., 1998, Generalized Computer Program FLUVIAL-12 Mathematical Model ...
Shahid Chamran University, 13-15 Feb 2007, Ahwaz ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا)" توسط سپیده ابراهیمی کرمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی زراعی دانشگاه مازندران، ساری؛ حسن گلمایی، استادیار دانشکده مهندسی زراعی دانشگاه مازندران ، ساری نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رودخانه ، سیلاب ، خاکریز ، رسوب دهی ، FLUVIAL12 هستند. این مقاله در تاریخ 15 تیر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3088 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای محافظت منطقه ی سیلاب دشت و محدوده ی اطراف آن در مقابل سـیلاب ا ز سـازه ای بـه شـکل خـاکریز استفاده می ش ود که معمولا به صورت موازی با مسیر رودخانه قرار می گیرد . در ایـن مقالـه رودخانـه ی نکـا در استان مازندران با توجه به سیل گیر بودن آن مورد مطالعه قرار گرفت . طراحی خاکریز ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله FLUVIAL12 بررسی تاثیر ساخت خاکریز سیل بند بر رفتار رودخانه با استفاده ازمدل ( مطالعه ی موردی رودخانه ی نکا) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.