سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل کیفیت محصولات کاشی بر روی خط تولید با استفاده از تبدیل موجک و ویژگیهای آماری

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,295

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMVIP02_070

Index date: 12 October 2011

کنترل کیفیت محصولات کاشی بر روی خط تولید با استفاده از تبدیل موجک و ویژگیهای آماری abstract

در این مقاله روشی برای تحلیل، مقایسه و استنتاج تصویر به منظور پیاده سازی بر روی خط تولید کاشی، جهت شناسائی نقص و درجه بندی کاشی ها معرفی می گردد. اساس کار این الگوریتم بر استفاده از تبدیل موجک، تحلیل زیر تصویرهای موجک، ترکیب تصاویر بدست آمده و تشخیص همگن بودن کلی تصویر ترکیب شده و غیر همگن بودن قسمت معیوب تصویر می باشد. بدین ترتیب، ابتدا تصاویری با کیفیت بالا و نورپردازی صحیح از کاشی مورد نظر بر روی خط تولید گرفته می شود. سپس الگوریتم مشخص کننده عیب به تصویر کاشی مورد آزمایش اعمال شده و با نتایج حاصل از اعمال الگوریتم بر روی کاشی سالم (مرجع ) مقایسه می گردد و در مورد درجه بندی کاشی مورد آزمایش تصمیم گیری می شود. از جمله ویژگی های این الگوریتم، سرعت بالای آن می باشد که امکان جداسازی کاشی های ناسالم را از سالم فراهم نموده و می تواند بر روی خط تولید مورد استفاده قرار گیرد. همچنین، در محاسبه ضرائب تبدیل موجک از الگوریتمMSWR که یک تکنیک جدید برای محاسبه تبدیل موجک می باشد استفاده گردیده است. این تکنیک جدید دارای مزایایی نسبت به الگوریتم های قبلی نظیر استقلال از انتقال می باشد. الگوریتم طراحی شده به بیش از١٠٠ کاشی سالم و ناقص اعمال گردیده و از ٧ نقص قابل رؤیت معرفی شده در صنعت کاشی، ٦ نقص را شناسایی نموده است. بدین معنی که 86% از نقایص با قطر بیشتر از2mm یعنی کوچکترین اندازه ممکن خرابی ها ) و با خطای متوسط ٥ % شناسایی شده اند.

کنترل کیفیت محصولات کاشی بر روی خط تولید با استفاده از تبدیل موجک و ویژگیهای آماری Keywords:

کنترل کیفیت محصولات کاشی بر روی خط تولید با استفاده از تبدیل موجک و ویژگیهای آماری authors

آزاده خداپرست

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

عباس مصطفی

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
vision System for On-Loom Fabric Inspection", IEEE Trans, Industry 0ه ...
آ. خداپرست، "طراحی و پیاده سازی الگوریتم برای کنترل کیفیت ...
ح. ابریشمی مقدم، " تبدیل موجک و کاربردهای آن در ...
ع. مصطفی، ح. ابریشمی مقدم، م. گیتی، " آشکارسازی خودکار ...
C. Boukouvalas, J. Kittler, R. Marik, M. Mirmehdi, and M. ...
C. Boukouvalas, F. De Natale, G. De Toni, J. Kittler, ...
M. L. Smith, R. J. Stamp, The automatic visual inspection ...
S. G. Mallat, _ theory for multiresolution signal decomposition: The ...
H. Sari-Sarraf & D. Brzakovic, _ Signal classification by multiscale ...
Mark J. Shensa." The discrete wavelet transform .Wedding the A* ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل کیفیت محصولات کاشی بر روی خط تولید با استفاده از تبدیل موجک و ویژگیهای آماری" توسط آزاده خداپرست، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ عباس مصطفی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شناسایی نقص، بینایی ماشینی، تبدیل موجک، ترکیب تصاویر، همگن بودن تصویر، تشخیص لبه هستند. این مقاله در تاریخ 20 مهر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2295 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله روشی برای تحلیل، مقایسه و استنتاج تصویر به منظور پیاده سازی بر روی خط تولید کاشی، جهت شناسائی نقص و درجه بندی کاشی ها معرفی می گردد. اساس کار این الگوریتم بر استفاده از تبدیل موجک، تحلیل زیر تصویرهای موجک، ترکیب تصاویر بدست آمده و تشخیص همگن بودن کلی تصویر ترکیب شده و غیر همگن بودن قسمت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بینایی ماشین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل کیفیت محصولات کاشی بر روی خط تولید با استفاده از تبدیل موجک و ویژگیهای آماری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.