Year: 1397
COI: JR_ESRJ-9-1_003
Language: PersianView: 152
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف از انجام این تحقیق طبقهبندی ناهمواریها با استفاده از شاخص موقعیت توپوگرافی و بررسی ارتباط بین ناهمواریها و سازندهای زمینشناسی بود. در این تحقیق برای طبقهبندی ناهمواریها از شاخص موقعیت توپوگرافی (TPI) استفاده شد و در ادامه با تغییر فاصله همسایه با روش انحراف ارتفاع متوسط (DEV) به بررسی تغییر مساحت ناهمواریها پرداخته شد. در بخش دیگر تحقیق، ارتباط بین سازندهای زمینشناسی و نقشه طبقهبندی ناهمواریها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در منطقه مورد مطالعه بهترتیب طبقات درههای باریک و آبراههها و طبقات شیبهای پایینی با ۳۷/۳۳ و ۶۳/۵ درصد، بیشترین و کمترین مساحت را در منطقه دارند. علاوه بر این ناهمواریهای دشت، شیبهای باز، شیبهای میانی، شیبهای بالایی و یالهای مرتفع به ترتیب ۰۹/۱۴، ۳/۱۰، ۸/۵ و ۷۹/۳۰ درصد از مساحت منطقه را در بر گرفتهاند. دیگر نتایج نشان داد که با افزایش فاصله همسایه نقاط مرکزی، مساحت متعلق به لندفرم درههای باریک و آبراههها دارای بیشترین تغییرات بوده است، زیرا این لندفرم با ۶۲/۲۰ درصد (در فاصله۵۰ متر) به ۷/۵۵ درصد (۷۵۰ متر) رسیده است و در مقابل کمترین درصد تغییر مساحت متعلق به لندفرم زهکشهای شیب میانی، درههای کمعمق بوده است، زیرا از ۴/۶ درصد (۵۰ متر) به ۰۱/۱ درصد (۷۵۰ متر) کاهش یافته است. نتایج تحلیل واریانس (ANOVA) یکطرفه سازندهای زمینشناسی و نقشه طبقهبندی ناهمواریهای منطقه نشان داد که اثر سازند زمینشناسی بر روی ناهمواریهای منطقه با احتمال ۹۹ درصد معنیدار است و بیش از ۶۰ درصد سازند های آهکی منطقه باعث تشکیل لندفرمهای شیب میانی، شیب بالایی و یالها و قله کوههای منطقه شدهاند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_ESRJ-9-1_003. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1266860/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:سپه وند، علیرضا و احمدی، حسن و نظری سامانی، علی اکبر و فیض نیا، سادات،1397،طبقه بندی ناهمواری ها با استفاده از شاخص موقعیت توپوگرافی و بررسی ارتباط بین ناهمواری ها و سازند های زمین شناسی (بررسی موردی: زیر حوضه بیرانشهر)،https://civilica.com/doc/1266860
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.