سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد مدل هیدرولیکی و GIS در مدیریت بهینه دشت سیلابی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,299

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IREC07_172

Index date: 6 July 2006

کاربرد مدل هیدرولیکی و GIS در مدیریت بهینه دشت سیلابی abstract

سیل همیشه از بلایای طبیعی بوده که با خساراتی که بهمراه دارد زندگی انسانها را تحت تاثیر قرار میدهد . بشر به روشهای مختلف با سیل مبارزه کرده اما این واقیت را باید پذیرفت که سیلا ب به طور کامل کنترل نمی گردد و با مدیریت دشت سیلابی مـی تـوان از خـسارات آ ن کاست . رودخانه جاجرود در استان تهران ا ز رودخانه هایی است که به دلیل وضعیت تخریب شده حوضه بالادست در معرض سیلاب هـای ناگهانی قرار دارد . سامانه اطلاعات جغرافیایی ابزاری توانمند در مطالعات مهندسی منابع آب بوده و در مواردی که استفاده از مدلها و شبیه سازها برای حل مسائل ضروریست بخوبی قابلیت های خود را ارائه می کند . در این مطالعه با استفاده از ارتباط سامانه اطلاعات جغرافیایی و مدل هیدرولیکی Hec-RAS اقدام به پهنه بندی خطر سیلا ب با دوره برگ شتهای هیدرولوژیک 5 ، 10 ، 25 ، 50 ، 100 و 200 سال گردید . الحاقیه Hec-GeoRAS که پل ارتباطی بین سامانه اطلاعات جغرافیایی و مدل هیدرولیکی Hec-RAS است بخوبی قابلیـت خـود را در تحلیلهای هیدرولیکی رقوم سطح آب و تعیین پهنه های سیلابی نشان میدهد . باتحلیل پلهای احداث شده در این بـازه توسـط مـدل دوره برگشت بهینه طراحی دهانه پل تعیین شد .

کاربرد مدل هیدرولیکی و GIS در مدیریت بهینه دشت سیلابی Keywords:

کاربرد مدل هیدرولیکی و GIS در مدیریت بهینه دشت سیلابی authors

هیراد عقبری

دانشجوی دوره دکتری آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران

محسن محسنی ساروی

دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران

محمد مهدوی

استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران

حسن احمدی

استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
جلالی راد، رامین، 1381. "پهنه بندی سیل در بخشی از ...
برخوردار، مهرداد، سید علی چاوشیان، 1379. "پهنه بندی سیلاب، نخستین ...
صفری، علیرضا، 1380. "تعیین الگوی مدیریت بهینه در دشتهای سیلابی"، ...
حاجی قلیزاده، محمد، 1383. "بررسی نقش دخالتهای انسانی بر رفتار ...
Djokic, D, and Maidment, D, R, 1991. "Terrian Analysis for ...
Tate, E.C, Olivera, F. and Maidment, D. 1999. "Floodplain Mapping ...
th International River Engineering Conference Shahid Chamran University, 13-15 Feb ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد مدل هیدرولیکی و GIS در مدیریت بهینه دشت سیلابی" توسط هیراد عقبری، دانشجوی دوره دکتری آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران؛ محسن محسنی ساروی، دانشیار دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ محمد مهدوی، استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران؛ حسن احمدی، استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیل، پهنه بندی سیلاب، Hec-RAS ، سامانه اطلاعات جغرافیایی، Hec-GeoRAS ، جاجرود هستند. این مقاله در تاریخ 15 تیر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4299 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیل همیشه از بلایای طبیعی بوده که با خساراتی که بهمراه دارد زندگی انسانها را تحت تاثیر قرار میدهد . بشر به روشهای مختلف با سیل مبارزه کرده اما این واقیت را باید پذیرفت که سیلا ب به طور کامل کنترل نمی گردد و با مدیریت دشت سیلابی مـی تـوان از خـسارات آ ن کاست . رودخانه جاجرود در استان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد مدل هیدرولیکی و GIS در مدیریت بهینه دشت سیلابی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.