سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تزریق مجدد پساب عملیات نمک زدائی به چاه نفت جهت ازدیاد برداشت از چاه پس از تصفیه آن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,872

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PASAB02_041

Index date: 14 December 2011

تزریق مجدد پساب عملیات نمک زدائی به چاه نفت جهت ازدیاد برداشت از چاه پس از تصفیه آن abstract

مدیریت زیست محیطی پساب عملیات استخراج و فرآروش نفت خام به دلیل حجم و آلودگی قابل توجه آن ، چالشی جدی در صنایع بالا دستی صنعت نفت بشمار می رود . از جمله راهکارهای دفع این نوع پساب ، تزریق مجدد آن به چاههای نفت بمنظور حفظ فشار مخزن و ازدیاد برداشت از چاه و جلوگیری از آلودگی محیط زیست می باشد .به دلیل وجود املاح محلول در حد فوق اشباع و ذرات معلق و عوامل خورنده این پساب تمایل شدیدی برای رسوبگذاری داشته و در صورتی که بدون تصفیه اولیه به چاه تزریق گردد در زمانی کوتاه پدیده گرفتگی رخ خواهد داد و بطور ناخواسته موجب تخلیه پساب به محیط اطراف و تخریب محیط زیست می گردد در این پروژه، تصفیه پساب به روش فیزیک و شیمیایی و در مقیاس پایلوت نیمه صنعتی به اجرا در آمده است.(شناور سازی به کمک گاز محلول) ، DGF جداکننده ، CPI که شامل جدا کننده پایلوت مربوطه فیلتر تحت فشار و فیلتر کارتریج بوده ،که تحت شرایط واقعی عملیاتی مورد بهره برداری قرار گرفته است طبق نتایج حاصله ، روش پیشنهادی در کاهش قابل توجه مواد نفتی و کدورت موفق بوده و در اثر اختلاط آب آسماری وآب بنگستان( حاوی H2S به میزان کمتر از 20ppm) سولفید آهن ایجاد شده در واحد نیمه صنعتی کاملاً حذف گردیده و میزان H2S نهایی نیز به کمتر از 2 ppmخواهد رسید . نتایج آزمایش گرفتگی فیلتر غشائی0/45 میکرون،وکارآیی موثر فیلتراسیون در حذف ذرات را به اثبات می رساند.

تزریق مجدد پساب عملیات نمک زدائی به چاه نفت جهت ازدیاد برداشت از چاه پس از تصفیه آن Keywords:

DGF , CPI , تصفیه , استخراج و نمک زدائی نفت خام , تزریق به چاه

تزریق مجدد پساب عملیات نمک زدائی به چاه نفت جهت ازدیاد برداشت از چاه پس از تصفیه آن authors

میثم ملک نیا

گروه مهندسی نفت - دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، امیدیه ،خوزستان ،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
R.S. Ramalho , Introduction to wastewater treatment processes , 2nd ...
Philip A.Schweitzer , Handbook of separation Techniques for Chemical engineers ...
Jack W.Barnet _ Oil & Gas Jourmt , April 11 ...
F.Berne , J.Cordonnier , Industrial water Treatment , _ ...
B.Trainer _ Water Treatment Technolgy , Petroleum Review , oct ...
Ken Arnold & Maurice Stewart .Designing Oil & gas Production ...
Jim Morrsion , Tilted Plate Separators for Refinery Wastewater , ...
reverse osmos 13. Graciela Morales , Maria Barrufet. Desalination of ...
Washington , DC .Prepared by chzmnill international corp .. August ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تزریق مجدد پساب عملیات نمک زدائی به چاه نفت جهت ازدیاد برداشت از چاه پس از تصفیه آن" توسط میثم ملک نیا، گروه مهندسی نفت - دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، امیدیه ،خوزستان ، ؛ روح الله رمضانی؛ فرید امرایی؛ خلیل شهبازی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله DGF , CPI ، تصفیه ، استخراج و نمک زدائی نفت خام، تزریق به چاه هستند. این مقاله در تاریخ 23 آذر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1872 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت زیست محیطی پساب عملیات استخراج و فرآروش نفت خام به دلیل حجم و آلودگی قابل توجه آن ، چالشی جدی در صنایع بالا دستی صنعت نفت بشمار می رود . از جمله راهکارهای دفع این نوع پساب ، تزریق مجدد آن به چاههای نفت بمنظور حفظ فشار مخزن و ازدیاد برداشت از چاه و جلوگیری از آلودگی محیط زیست ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تزریق مجدد پساب عملیات نمک زدائی به چاه نفت جهت ازدیاد برداشت از چاه پس از تصفیه آن با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.