سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش کارایی نانوفتوکاتالیست بکار رفته در فرآیند حذف ترکیبات فنلی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,724

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PASAB02_043

Index date: 14 December 2011

افزایش کارایی نانوفتوکاتالیست بکار رفته در فرآیند حذف ترکیبات فنلی abstract

فنل و ترکیبات فنلی از آلوده کننده های محیط زیست به شمار می روند بنابراین جداسازی این ترکیبات از پساب واحد های صنعتی راهکاری برای جلوگیری از آلوده شدن محیط زیست می باشد. یکی از روش ها برای حذف ترکیبات فنلی، اکسیداسیون به واسطه ی نانوفتوکاتالیست می باشد. از جمله مشکلات استفاده نانوفتوکاتالیست می توان به ترکیب مجدد حفره-الکترون و پیامد استفاده از اشعه UV برای تحریک نانوفتوکاتالیست اشاره کرد؛ این امر باعث کاهش کارایی نانوفتوکالیست می شود. در این مقاله راهکارهایی برای افزایش کارایی نانوفتوکالیست ارائه شده است. یکی از این راهکارها استفاده از موادی نظیر Fe3+ و Ti3+ برای ایجاد شبکه کریستالی منظم برای کاهش ترکیب مجدد حفره-الکترون است. مواد Fe3+ و Ti3+ در کنار هم به دلیل نزدیکی شعاع یونی کریستال منظم را تشکیل می دهند و همچنین استفاده از Fe3+ باعث می شود بتوان از نور مرئی به جای پرتو UV استفاده کرد. راهکار پیشنهادی دیگر افزایش نسبت سطح به عمق کاتالیزور می باشد که باعث افزایش شار انتقال جرم و درنتیجه آن باعث افزایش کارایی نانوفتوکاتالیست می گردد.

افزایش کارایی نانوفتوکاتالیست بکار رفته در فرآیند حذف ترکیبات فنلی Keywords:

افزایش کارایی نانوفتوکاتالیست بکار رفته در فرآیند حذف ترکیبات فنلی authors

محمداحسان همزه ئی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف

فرزاد داوردوست

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C. Wang, R. Pagel, J.K. Dohrmann, D.W. Bahnemann, C. R. ...
R. Thiruve nkatachari , S. Vigneswaran, and Il Shik Moon, ...
http ://abulafia. mt. ic _ ac _ uk/ shannon/ptable .php ...
Z. Ambrus, N. Bala rzs, T. Alapi, G. Wittmann, P. ...
S.-M. Oh, S.-S. Kim, J.E. Lee, T. Ishigaki, D.-W. Parka, ...
_ _ _ _ _ Catal. A 306 (200) 120. ...
_ E. Piera, M.I. Tej edor-Tejedor, M.E. Zorn, M.A. Anderson, ...
1. A. Di Paola, E. Garc a-Lo pez, S. Ikedab, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش کارایی نانوفتوکاتالیست بکار رفته در فرآیند حذف ترکیبات فنلی" توسط محمداحسان همزه ئی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف؛ فرزاد داوردوست، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ترکیبات فنل، نانوفتوکالیست، افزایش کارایی، آلودگی محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 23 آذر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1724 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فنل و ترکیبات فنلی از آلوده کننده های محیط زیست به شمار می روند بنابراین جداسازی این ترکیبات از پساب واحد های صنعتی راهکاری برای جلوگیری از آلوده شدن محیط زیست می باشد. یکی از روش ها برای حذف ترکیبات فنلی، اکسیداسیون به واسطه ی نانوفتوکاتالیست می باشد. از جمله مشکلات استفاده نانوفتوکاتالیست می توان به ترکیب مجدد حفره-الکترون و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش کارایی نانوفتوکاتالیست بکار رفته در فرآیند حذف ترکیبات فنلی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.