سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه عملکرد سه نوع جاذب سنتزی در حذف پسماندهای نفتی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,937

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PASAB02_056

Index date: 14 December 2011

مقایسه عملکرد سه نوع جاذب سنتزی در حذف پسماندهای نفتی abstract

کشف نفت در خلیج فارس ما بین سالهای 1940-1930 باعث رشد اقتصادی، اهمیت جغرافیایی و افزایش کشتیرانی در منطقه گردید. سالانه ما بین 3000-2000 نفتکش در تنگه هرمز تردد می کنند، که این میزان 40% کل نفت جابجا شده در آبهای جهان می باشد. سالانه حدود 160 میلیون تن نفت وارد دریا می شود وخلیج فارس به تنهایی 15-20درصد این ریزشها را دریافت می کند. آلودگیهای نفتی تأثیر مهمی روی گیاهان و حیوانات دریایی، جزایر مرجانی ،ماهیگیری ،سواحل ،سلامت انسان و صنعت توریسم دارد .در این تحقیق میزان جذب و بازیافت نفت سه نمونه جاذب سنتزی شامل پودر لاستیک ،الیاف پلی پروپیلن و ترکیب پودر لاستیک و الیاف پلی پروپیلن مورد بررسی قرار گرفته است .ترکیب پودر لاستیک و الیاف پلی پروپیلن به عنوان جاذب نفتی در حذف آلودگیهای نفتی عملکرد خوبی دارد. با توجه به اهمیت بازیافت لاستیکهای فرسوده و مشکلات زیست محیطی که همراه با انباشت لاستیک های فرسوده وجود دارد و همچنین به دلیل ویژگی آب گریزی سطحی، این گونه جاذبها می توانند در زمره جاذبهای ارزان و قابل دسترس برای جذب آلودگیهای نفتی به شمار روند.

مقایسه عملکرد سه نوع جاذب سنتزی در حذف پسماندهای نفتی Keywords:

پسماند نفتی , آلودگیهای دریا- محیط دریایی , جاذب

مقایسه عملکرد سه نوع جاذب سنتزی در حذف پسماندهای نفتی authors

مریم رسولی

کارشناس ارشد شیمی دریا

مصطفی زارع دوست

رئیس اداره حفاظت و ایمنی دریانوردی- سازمان بنادر و دریانوردی استان خوز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
قادری، محمد رضا:"مانور ملی مقابله با آلودگی نفتی "، گزارش، ...
آقامیری، فواد:"آلودگی نفتی در دریاها و روش های حذف آن ...
ارسولی، مریم :"حذف آلودگی های نفتی از آب دریا با ...
Q.F.Wei. "Evaluation of nonwoven polypropylene oil sorbents in marine oil ...
WWw. vikoma. net/s ite/sorbents .Html ...
Fingas .M."The Basice of oil spill cleanup 2" dition, lewis ...
Ghalmabar, A. "Evaluation and Characteri zation of sorbents in removal ...
ASTM F726-99, Annual Book of ASTN Standards, American Society Testing ...
ASTM D95, Annual Book of ASTM Standards, American Society of ...
Bayat .A.Aghamiri. "Oil spill cleanup from Sea water by sorbent ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه عملکرد سه نوع جاذب سنتزی در حذف پسماندهای نفتی" توسط مریم رسولی، کارشناس ارشد شیمی دریا؛ مصطفی زارع دوست، رئیس اداره حفاظت و ایمنی دریانوردی- سازمان بنادر و دریانوردی استان خوز نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت پساب و پسماند در صنایع نفت و انرژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسماند نفتی – آلودگیهای دریا- محیط دریایی – جاذب هستند. این مقاله در تاریخ 23 آذر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1937 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشف نفت در خلیج فارس ما بین سالهای 1940-1930 باعث رشد اقتصادی، اهمیت جغرافیایی و افزایش کشتیرانی در منطقه گردید. سالانه ما بین 3000-2000 نفتکش در تنگه هرمز تردد می کنند، که این میزان 40% کل نفت جابجا شده در آبهای جهان می باشد. سالانه حدود 160 میلیون تن نفت وارد دریا می شود وخلیج فارس به تنهایی 15-20درصد این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه عملکرد سه نوع جاذب سنتزی در حذف پسماندهای نفتی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.