اثر عصاره متانولی آویشن شیرازی بر روند تجزیه پذیری کنجاله منداب با استفاده از تکنیک تولید گازآزمایشگاهی

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 845

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIDEA05_379

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1390

Abstract:

این تحقیق به منظور، بررسی اثرات استفاده از عصاره متانولی آویشن شیرازی در سطوح صفر، 15 / 0 و 3/ 0 میلی لیتر بر فراسنجه های تولید گاز آزما یشگاهی کنجاله منداب با استفاده از تکنیک تولید گاز آزمایشگاهی اجرا شد. آزمایش تولید گاز با استفاده از مخلوط شیرابه صاف شده شکمبه سهراس گاو نر بومی تالشی فیستوله گذاری شده در زمان های 2، 4، 6، 8، 12 ، 24 ، 48 ، 72 و 96 ساعت انجام شد. ترکیب شیمیایی کنجاله مندابشامل ماده خشک، پروتئین خام، عصاره اتری، خاکستر، دیواره سلولی، دیواره سلولی بدون همی سلولز و لیگنین به ترتیب 77 / 93 ، 67 / 40 ، 67 / 5،7/47 ، 30 ، 22 ، 9/2 درصد به دست آمد. نتایج بدست آمده نشان داد سطح 15 / 0 میلی لیتر عصاره آویشن در زمان های 2، 4، 6، 8، 12 تولید گازرا کاهش و در ساعت های بعدی انکوباسیون باعث افزایش تولید گاز شد. ولی سطح 3/ 0 میلی لیتر در تمام ساعات انکوباسیون، تولید گاز رانسبت به تیمار شاهد به صورت معن یداری کاهش داد. بین تیمارها از لحاظ تولید گاز بخش های محلول، نامحلول، پتانسیل تولید گاز و نرخ ثابتتولید گاز تفاوت معنی داری وجود داشت. از نتایج این تحقیق چنین استنباط می شود سطح 3/ 0 عصاره آویشن دارای پتانسیل اثر گذاری بر الگویتخمیر پذیری در شکمبه بوده و باعث کاهش تجزیه پذیری کنجاله منداب میشود

Authors

محمد سلامت آذر

اعضای هیئت علمی

رامین سلامت دوست نوبر

دانشجوی کارشناسی ارشد

یحیی اسدی

دانشجوی کارشناسی ارشد

ناصر ماهری سیس

دانشجوی کارشناسی ارشد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • جعفری صیادی، ع و بب. نویدشاد. 1380. نیازهای انرژی و ...
  • رضایی، ن. 1389. تاثیر برخی عصاره‌های گیاهی بر روند تجزیه ...
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، دانشکده کشاورزی 28-27 بهمن ماه ...
  • Calsamiglia, S., L. Castillejos, and M. Busquet. 206. Alternatives to ...
  • Kumar, R., Singh, M., (1984). Tannins, their adverse role in ...
  • نمایش کامل مراجع