بررسی اثرات تاریخ برداشت بر درصد روغن، عملکرد روغن و شاخص برداشت روغن ارقام مختلف گلرنگ بهاره(Carthamus tinctorius L.) در شرایط ارومیه
Publish place: 3rd International Seminar on Oilseeds and Edible Oils
Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 707
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NOILP03_385
تاریخ نمایه سازی: 3 بهمن 1390
Abstract:
به منظور بررسی تاثیر زمان برداشت بر درصد روغن، عملکرد روغن و شاخص برداشت روغن آزمایشی در سال زراعی 88 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه انجام شد. . آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 4 تکرار اجرا گردید که در آن ارقام آزمایشی در 4 سطح (محلی اصفهان، گلدشت PI250536 ،IL111 به عنوان فاکتورa و تاریخ های برداشت در 3 سطح ( 15 و30و45 روز پس از گلدهی) به عنوان فاکتورb در نظر گرفته شد. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر متقابل ارقام آزمایش و تاریخ برداشت برای هر سه صفت معنی دار می باشد. نتایج مقایسه میانگین داده ها نشان داد که لاینPI250536 دارای بیشترین شاخص برداشت روغن و عملکرد روغن در تاریخ برداشت سوم می باشد.
Keywords:
Authors
سیده لیلا موسوی مقدم
دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه ارومیه
مهدی تاجبخش
استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه
علیرضا عیوضی
استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان آذربایجان غربی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :