سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی روشهای لاگرانژی و اویلری در تعیین فشارهای هیدرودینامیک در سدهای بتنی وزنی تحت اثر زلزله

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,075

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE02_375

Index date: 19 October 2005

ارزیابی روشهای لاگرانژی و اویلری در تعیین فشارهای هیدرودینامیک در سدهای بتنی وزنی تحت اثر زلزله abstract

تحلیل دینامیکی سدهای بتنی بدلیل وجود مخزن، نسبت به سازه‌های متعارف از پیچیدگی بیشتری برخوردار می‌باشد. این پیچیدگی عمدتاً ناشی از تفاوت رفتاری آب مخزن با مصالح تشکیل دهنده جسم سد و یا پی آن می‌باشد. به منظور در نظر گرفتن اثر مخزن در تحلیل دینامیکی سدهای بتنی از دو روش اویلری و لاگرانژی می‌توان استفاده نمود. استفاده از روش اویلری در مدلسازی مخزن منجر به تشکیل دستگاه معادلات درگیر(کوپل) می‌گردد، در حالیکه در روش لاگرانژی از همان معادلاتی استفاده می‌شود که برای مدلسازی سازه (سد وپی آن )استفاده می‌گردد. هدف از این مقاله مقایسه و نیز بررسی مزایا و معایب دو روش مذکور در مدلسازی مخزن سدها و تحلیل دینامیکی آنها می‌باشد. علاوه بر این، هر دو روش مورد نظر در تحلیل سیستم سد-مخزن جهت تعیین فشار هیدرودینامیک مخزن روی دیواره سد و تغییر مکان سد تحت بار زلزله، برای سیستم های سد و مخزن با ابعاد و مشخّصات مختلف و تحت بار های زلزله متفاوت مورد استفاده قرار گرفته اند. سپس نتایج حاصل از تحلیل سیستم سد-مخزن برای دو روش لاگرانژی و اویلری از جنبه‌های مختلف نظیر دقت، کاهش حجم محاسبات، تاثیر فرکانس بارگذاری و تاثیر شرایط مرزی با یکدیگر مقایسه گردیده‌اند.

ارزیابی روشهای لاگرانژی و اویلری در تعیین فشارهای هیدرودینامیک در سدهای بتنی وزنی تحت اثر زلزله Keywords:

ارزیابی روشهای لاگرانژی و اویلری در تعیین فشارهای هیدرودینامیک در سدهای بتنی وزنی تحت اثر زلزله authors

داود علی جمشیدی

کارشناس ارشد دانشگاه مازندران

بهرام نوایی نیا

استادیار دانشگاه مازندران

جواد واثقی امیری

استادیار دانشگاه مازندران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[] نوایی نیا. ب، احمدی.م.ت تحلیل هیدرودینامیک سد و مخزن ...
علی جمشیدی . د ارزیابی روشهای لاگرانژی و اویلری در ...
احمدی .م.ت، قره باقی تحلیل اندرکنش دینامیکی سد و مخزن ...
Westergaard, H.N , Water pressure on Dams during Earthquakes, ASCE ...
Chopra, A.K , _ H ydrodynamic Pressure on dams during ...
Brahtz, H. A., and Heilborn, C. H., discussion of "Water ...
Bustamante, J. I., Rosenblueth, E., Herrera, I., and Flores, A., ...
Zangar , C.N., 'Hydrodyn amic Pressures _ Dams due to ...
Kotsubo, S., "External Forces on Arch Dams during Earthquakes, " ...
Wilson, E. L., Khalvati M., "Finite Elements for Dynamic Analysis ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی روشهای لاگرانژی و اویلری در تعیین فشارهای هیدرودینامیک در سدهای بتنی وزنی تحت اثر زلزله" توسط داود علی جمشیدی، کارشناس ارشد دانشگاه مازندران؛ بهرام نوایی نیا، استادیار دانشگاه مازندران؛ جواد واثقی امیری، استادیار دانشگاه مازندران نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد وزنی ، زلزله ، فشار هیدرودینامیک ، روش لاگرانژی ، روش اویلری هستند. این مقاله در تاریخ 27 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2075 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحلیل دینامیکی سدهای بتنی بدلیل وجود مخزن، نسبت به سازه‌های متعارف از پیچیدگی بیشتری برخوردار می‌باشد. این پیچیدگی عمدتاً ناشی از تفاوت رفتاری آب مخزن با مصالح تشکیل دهنده جسم سد و یا پی آن می‌باشد. به منظور در نظر گرفتن اثر مخزن در تحلیل دینامیکی سدهای بتنی از دو روش اویلری و لاگرانژی می‌توان استفاده نمود. استفاده از روش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی روشهای لاگرانژی و اویلری در تعیین فشارهای هیدرودینامیک در سدهای بتنی وزنی تحت اثر زلزله با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.