Year: 1400
COI: SFEAUP01_014
Language: PersianView: 140
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در سالی ان اخیر، توجه ویژهای به اصول توسعه پای دار به عنوان رویکردی جامع با هدف بهبود کیفیت زندگی، در زمینه هایاقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی شده است که در این میان، گردشگری یکی از زمینه های مهم بسط توسعه پایدارمحسوب می گردد. سهم عمده ای از مساحت کشور ایران به مناطق کویری و بیابانی اختصاص ی افته که باعث می شود قابلیتتبدیل به یکی از بهترین مقاصد گردشگری کویری را داشته باشد. درکنار بستر طبیعی موجود در مناطق کویری و جاذبهفراوان آن برای طیف های متنوع گردشگری، باید مجموعه ها ی گردشگری - اقامتی متنوعی در این مناطق وجود داشتهباشند. از طرفی با توجه به افزایش روزافزون جمعیت و کاهش منابع انرژی و استفاده ی بی رویه از منابع سوخت فسیلیهمراه با آلوده ساختن محیط زیست، نیاز انسان به منابع و روشهای جدید تامین انرژی افزایش پیدا کرده است. امروزهیکی از راهکارها برای بحران انرژی، استفاده از انرژی های نو و تجدیدپذیر است. استفاده از انرژی های نو در احداث ساختمان-های اقامتی در کنار اصلاح الگوی مصرف یکی دیگر از ا قداماتی است که در جهت بهینه سازی مصرف انرژی سهم به سزاییدارد. انرژی های تجدید پذیر از انواع مختلفی تشکیل شده که یکی از آنها انرژی خورشیدی می باشد. هدف از انجام اینپژوهش بررسی و شناخت پتانسیل انرژی خورشیدی و عوامل موثر بر جایگزینی با سوخت های فسیلی، خصوصا در بخشساختمان های اقامتی و تاثیر آن بر توسعه پایدار شهر خوروبیابانک پرداخته است. رویکرد پژوهش حاضر رویکردی توصیفی -تحلیلی است که از پیشینه منابع موجود در مطالعات کتابخانه ای و اسنادی در زمینه معماری و طراحی پایدار و انرژی هاینو بهره برده است. نتایج حاکی از آن است که با توجه به شرایط توپوگرافی و موقعیت جغرافیایی، شهر خور دارای ظرفیتبالای انرژی خورشیدی می باشد که زمینه ی بهره مندی از توسعه پایدار فراهم می کند. همچنین نتایج نشان داده که درساختمان های اقامتی -تفریحی مورد مطالعه استفاده و فعال سازی سامانه های فتوولتائیک خورشیدی سودآوری اقتصادیقابل ملاحظه ای داشته که خود بستری برای دستیابی به توسعه پایدار است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is SFEAUP01_014. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1362083/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:نقوی، رعنا و شاهچراغی، آزاده،1400،نقش انرژی خورشیدی در توسعه پایدار شهر خور(مطالعه موردی: واحدهای اقامتی گردشگری)،National Conference on New Studies and Findings in the Field of Civil Engineering, Architecture and Urban Planning in Iran،Qom،https://civilica.com/doc/1362083
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 37,281
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد دارای معلولیت
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کاربرد رنگ در فضاهای شهری متناسب با عملکرد هر فضا
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.