سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شبیه سازی عددی و مقایسه با نتایج تجربی محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,269

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC26_188

Index date: 17 March 2012

شبیه سازی عددی و مقایسه با نتایج تجربی محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز abstract

در این تحقیق نتایج آزمایشگاهی یک مدل محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز با نتایج شبیه سازی عددی برای دست یابی به بهترین مدل های آشفتگی، احتراقی و تشعشویی مقایسه شده است . محفظه مدل مذکور دارای سویلرهای چرخش دهنده هوا و احتراق غیر پیش آمیخته می باشد. مدل های اصلی بکار رفته برای شبیه سازی این نوع از جریان های چرخشی و برگشتی مدل هایRNG K-ε و K-ε می باشد.از ترکیب این مدل ها با مدل احتراقی اضمحلال گردابه ای ومدل تشعشوییP1 به این نتیجه می رسیم که مدل RNG K-ε در ترکیب با مدل احتراقی و مدل تشعشویی مذکور نتایج نزدیکتری به نتایج آزمایشگاهی می دهد. در ادامه با انتخاب مدل آشفتگی RNG K-ε با تغییر در مدل احتراقی و بررسی مدل احتراقی شعله آرام به مقایسه نتایج می پردازیم و به این نتیجه می رسیم که ترکیب مدل احتراقی شعله آرام با مدل آشفتگیRNG K-ε در نواحی نزدیک دیواره و ناحیه چرخشی نتایج بهتری نسبت به ترکیب مدل اضمحلال گردابه ای با مدل آشفتگی RNG K-ε می دهد، ولی در کل نقاط دقت مدل اضمحلال گردابه ای بیشتر است. و دراین راستا با تغییر در مدل تشعشویی و بررسی مدل تشعشویی انتقال گسسته به این نتیجه می رسیم که این مدل تشعشویی نتایج نسبتاً بهتری در مقایسه با مدلP1 می دهدولی هزینه محاسباتی آن بیشتر است. و در انتها با دو مرحله ای کردن واکنش به بررسی نتایج می پردازیم و این طور می توان نتیجه گرفت که در این حالت نتایج به ویژه کسر مولی آلاینده ها از جمله اکسیدنیتریک با دقت بیشتری شبیه سازی می شود، ولی باید دقت شود که فرض دو مرحله ای بودن واکنش باعث افزایش هزینه محاسباتی می شود.

شبیه سازی عددی و مقایسه با نتایج تجربی محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز Keywords:

محفظه احتراق توربین گاز , سویلر , احتراق غیر پیش آمیخته , اضمحلال گردابه ای , شعله آرام , انتقال گسسته

شبیه سازی عددی و مقایسه با نتایج تجربی محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز authors

احمد فصیح فر

استدیار دانشگاه صنعت آب و برق

امیرحسین صابری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعت آب و برق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مقیمان، م، 1389.، مقابسه تاثیر مدل های مختلف توربلانسی برنمایش ...
جدول2: مقایسه میانگین نتایج تجربی و عددی در مقطع خروجی ...
عددی 1078 3/6 0/46 13/5 6/5 ...
اضمحلال گردابه ای 1078 3/6 0/46 13/5 6/5 ...
جدول _ تجربی و عددی در مقطع خروجی مدل شعشو ...
Magnussen, B. F., and Hjertager, B. H., 1 9 7 ...
(International) On Combustion, pp.719. ...
Yakhot, V., Orszag, S.A., 1986, Renormalizat _ Group Analysis of ...
Ilbas, M., 2004, The Effect of Thermal Radiation Models On ...
Magnussen, B. F., 1990, The Eddy Dissipation Concept for Turbulent ...
Moghiman, M. and Gruenberger, T.M..2002, Experimental and Computational Studies of ...
Bray, K.N. and Peters. N..1994, Laminar Flamelets in Turbulent Flames ...
Ravikanti, M., Hossain, M., and Malalasekera, W., 2008, Laminar Flamelet ...
B azdidi -Tehrani , F., Zeinivand, H., 2008, ...
Klose, G., Schmehl, R., Meier, R., Maier, G., Koch, R., ...
Weigand, P., Meier, W., Duan, X.R., Stricker, W. and Aigner, ...
Distributions, Combustion and Flame, Vol. 144., pp. 205-224. ...
Schetter, B., 1993., Gas Turbine Combustion and Emission Control., Combined ...
Jones , W. P., Toral H. , 1983, Temperature and ...
GasTurbine Combustion Chamber, Combustion Science and Tech. vol. 31 , ...
Modifay RNG 1051 3/89 13/74 9/53 ...
RNG K-e 1060 2/94 13/63 8/9 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شبیه سازی عددی و مقایسه با نتایج تجربی محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز" توسط احمد فصیح فر، استدیار دانشگاه صنعت آب و برق؛ امیرحسین صابری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعت آب و برق نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محفظه احتراق توربین گاز، سویلر، احتراق غیر پیش آمیخته، اضمحلال گردابه ای، شعله آرام، انتقال گسسته هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1269 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق نتایج آزمایشگاهی یک مدل محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز با نتایج شبیه سازی عددی برای دست یابی به بهترین مدل های آشفتگی، احتراقی و تشعشویی مقایسه شده است . محفظه مدل مذکور دارای سویلرهای چرخش دهنده هوا و احتراق غیر پیش آمیخته می باشد. مدل های اصلی بکار رفته برای شبیه سازی این نوع از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شبیه سازی عددی و مقایسه با نتایج تجربی محفظه احتراق حلقه استوانه ای توربین گاز با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.