سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

واکاوی علل سانحه سقوط ریچ استاکر در بندر چابهار

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,377

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI13_281

Index date: 24 March 2012

واکاوی علل سانحه سقوط ریچ استاکر در بندر چابهار abstract

بنادر به عنوان مهمترین دروازه های ورودی و خروجی هر کشور محسوب شده و روز به روز بر اهمیت آن ها افزوده می شود. از این رو داشتن بنادر کارآمد می تواند باعث رشد و شکوفایی بیشتر اقتصاد آن کشور گردد. یکی از مسائل با اهمیت و مهم در طراحی بنادر، روسازی آن می باشد که باید با محاسبه دقیق بارهای دینامیکی و استاتیکی وارده بر کف آن طراحی گردد. رشد میزان جابجایی کالا و صادرات و واردات در کشور بسیار بیشتر از رشد ایجاد فرهنگ ایمنی بوده است لذا سوانح حمل و نقل در بخش های مختلف حمل و نقل کشور به یکی از معظلات اساسی توسعه یافتگی در سیستم حمل و نقل کشور تبدیل گشته است.یکی از بخش های اصلی تجارت در هر کشور بنادر هستند که از این معضل و رشد حوادث ناشی از ضعف در زیرساخت ها و نیروی کار در امان نبوده است. در تیر ماه 1390 ، یک دستگاه ریچ استاکر در بندر شهید کلانتری چابهار بدلیل روسازی نامناسب محوطه بندری دچار سانحه شد. این مقاله پس از معرفی انواع پارامترهای مهم در روسازی بنادر به مسئله سقوط ریچ استاکر در بندر چابهار به عنوان مورد کاوی می پردازد تا نتایج عدم توجه به روسازی دقیق بنادر نشان داده شود.

واکاوی علل سانحه سقوط ریچ استاکر در بندر چابهار Keywords:

واکاوی علل سانحه سقوط ریچ استاکر در بندر چابهار authors

امیر سعید نور امین

کارشناس ارشد حمل و نقل دریایی، عضو هیئت عملی دانشکده اقتصاد و مدیریت د

علیرضا کاظمی آسیابر

کارشناس ارشد حمل و نقل دریایی، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه دریانور

حمید رضا خدادادی

کارشناس ارشد حمل و نقل دریایی، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه دریانور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
راهنمای طراحی روسازی بنادر، نشریه شماره 391، اتشارات وزارت راه ...
I3] امینی فرد، فاطمه و شمسی زاده علوی، سید5 فاطمه، ...
اطلاعات ارسال شده از مراکز ایمنی و بهداشت بنادر. ...
I6] گزارش های سانحه و بازدیدهای شخصی صورت گرفته از ...
UNCTAD Monoghraph On Port Management, 1988, United Nations, Geneva ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "واکاوی علل سانحه سقوط ریچ استاکر در بندر چابهار" توسط امیر سعید نور امین، کارشناس ارشد حمل و نقل دریایی، عضو هیئت عملی دانشکده اقتصاد و مدیریت د؛ علیرضا کاظمی آسیابر، کارشناس ارشد حمل و نقل دریایی، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه دریانور؛ حمید رضا خدادادی، کارشناس ارشد حمل و نقل دریایی، دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه دریانور نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی سیزدهمین همایش صنایع دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بندر، ریچ استاکر، سانحه، روسازی، چابهار هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2377 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بنادر به عنوان مهمترین دروازه های ورودی و خروجی هر کشور محسوب شده و روز به روز بر اهمیت آن ها افزوده می شود. از این رو داشتن بنادر کارآمد می تواند باعث رشد و شکوفایی بیشتر اقتصاد آن کشور گردد. یکی از مسائل با اهمیت و مهم در طراحی بنادر، روسازی آن می باشد که باید با محاسبه دقیق ... . برای دانلود فایل کامل مقاله واکاوی علل سانحه سقوط ریچ استاکر در بندر چابهار با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.