بررسی و انتخاب بهینه سرپناه های موقت قابل حمل به منظور اسکان امدادی در زمان بحران با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری
Publish place: Resilient city، Vol: 2، Issue: 2
Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 375
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
Export:
Document National Code:
JR_ISH-2-2_002
Index date: 12 February 2022
بررسی و انتخاب بهینه سرپناه های موقت قابل حمل به منظور اسکان امدادی در زمان بحران با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری abstract
جمهوری اسلامی ایران همواره با انواع مخاطرات طبیعی و انسان ساخت مواجه بوده است که این موضوع نیازمند هوشیاری و برنامه ریزی دقیق به منظور کاهش پیامد های ناشی از آن می باشد. با توجه به سبک بودن، ظرفیت بالای حمل و نقل و بارگیری توجه به پناه گاه های قابل حمل در سال های اخیر افزایش یافته است. از طرفی مطالعه بر روی انواع این پناه گاه ها به منظور استفاده در بحران ها و اقلیم های مختلف تاثیر به سزایی در سهولت مدیریت بحران، افزایش کیفیت اسکان و کاهش تلفات جانی دارد. در این تحقیق هدف، بررسی و مطالعه بر روی انواع پناهگاه های تاشو به منظور بهبود کیفیت پناه گاه های موجود و همچنین ارتقاء ظرفیت حمل ونقل و بارگیری می باشد. این تحقیق کاربردی بوده و از نظر ماهیت توصیفی-تحلیلی میباشد و برای جمع آوری اطلاعات از مطالعات کتابخانه ای، مشاهده میدانی و عینی استفاده شده است. پس از بررسی پناهگاه های موجود با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری(ICA) و پیاده سازی این الگوریتم در نرم افزار متلب (MATLAB)، یکی از انواع پناه گاه های بررسی شده به عنوان الگویی برای تولید و تغییر پناه گاه های مورد استفاده در زمان بحران معرفی گردید. در نتیجه با تولید پناه گاه های بهتر میتوان امکان اسکان افراد بیشتری را در زمان بحران فراهم آورد که این مهم موجب سهولت امداد رسانی و مدیریت بحران و همچنین بهبود شرایط زندگی آسیب دیدگان میشود.
بررسی و انتخاب بهینه سرپناه های موقت قابل حمل به منظور اسکان امدادی در زمان بحران با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری Keywords:
بررسی و انتخاب بهینه سرپناه های موقت قابل حمل به منظور اسکان امدادی در زمان بحران با استفاده از الگوریتم رقابت استعماری authors
گلناز حاجی مرادی
دانشگاه صنعتی مالک اشتر
آرمین رجب پور
دانشگاه صنعتی مالک اشتر
مهدی مدیری
دانشگاه صنعتی مالک اشتر
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :