سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار)

Publish Year: 1400
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 404

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KMSU03_011

Index date: 16 February 2022

بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار) abstract

ااین مطالعه به منظور بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار) انجام گرفت. برای بررسی ساختار هیستومورفولوژی راس کلیه و مقایسه آن ها در گروه تیمار و شاهد در هر گونه از ماهی، پس از دوره دو ماهه اقدام به نمونه گیری بافتی شد به این صورت که پس ازخارج کردن کلیه ها از محوطه بطنی، از راس آنها نمونه گیری شده و سپس به روش معمول تهیه مقاطع بافتی، بلوک ها تهیه و برش ها مورد رنگ آمیزی H&E قرار گرفتند و سپس نمونه ها به وسیله میکروسکوپ نوری مجهز به لنز داینوکپچر با عدسی ۴۰ مورد بررسی قرار گرفتند. کلیه ماهیان کپور علف خوار و معمولی به رنگ قرمز تیره در زیر ستون فقرات واقع شده و از سه بخش سر، بدنه و دم تشکیل شده است. همچنین کلیه از دو بخش دفعی و بافت های خون ساز و لنفوئیدی تشکیل شده بود. بخش راسی کلیه در هر دو گونه ماهی نشان داد که در گروه تیمار توبول های ادراری وارد راس کلیه شده اند. در این گروه میزان بافت همبند در مقایسه با گروه شاهد کاهش یافته و بیشتر نمای سلولی دیده شد اما در گروه شاهد بافت بینابینی در مقایسه با گروه تیمار بیشتر بود و سلول های رده تولید گلبولی کمتری دیده شد، گلبول های سفید زیاد بوده و غیر قابل تفکیک بودند.

بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار) Keywords:

بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار) authors

اعظم اسد سفتجانی

گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران

رحیم عبدی

گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران

محمدعلی سالاری علی آبادی

گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران

زهرا بصیر

گروه علوم پایه، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران

مقاله فارسی "بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار)" توسط اعظم اسد سفتجانی، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران؛ رحیم عبدی، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران؛ محمدعلی سالاری علی آبادی، گروه زیست شناسی دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، خرمشهر، ایران؛ زهرا بصیر، گروه علوم پایه، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران اهواز، اهواز، ایران نوشته شده و در سال 1400 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی توسعه پایدار دریا محور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هیستومورفولوژی، راس کلیه، کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای، کپور علفخوار،کپور معمولی هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 404 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ااین مطالعه به منظور بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار) انجام گرفت. برای بررسی ساختار هیستومورفولوژی راس کلیه و مقایسه آن ها در گروه تیمار و شاهد در هر گونه از ماهی، پس از دوره دو ماهه اقدام به نمونه گیری بافتی شد به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تاثیر کمپوست مصرفی قارچ دکمه ای و کود شیمیایی بر ساختار هیستومورفولوژیکی راس کلیه ماهیان پرورشی گرمابی (کپور معمولی و علفخوار) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.