ویژگیهای زیست محیطی زئولیت های منطقه هجین بردسیر کرمان در خنثی سازی اثرات سوء آفلاتوکسین در تغذیه طیور

Publish Year: 1377
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,215

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SGSI02_078

تاریخ نمایه سازی: 20 مرداد 1385

Abstract:

بر اساس بررسی های زمین شناسی زیست محیطی، تقریبا بیش از دوهزار سال است که زئولیت ها در زندگی روزمره انسان مورد استفاده قرار می گیرند. کاربردهای مهم این گونه از کانی های زیست محیطی عبارتند از : کنترل آلودگی های صنعتی و کشاورزی، مدفون نمودن زباله های رادیواکتیو، استخراج آمونیاک فاضلابها، تصفیه آبهای آلوده حاصل از فعالیت های کشاورزی، جذب نفت و دفع آلودگی ، تولید اکسیژن ، خالص سازی گازهای طبیعی، اصلاح خاک و کودهای شیمیایی، مکمل غذایی در تغذیه دامها، جذب فلزات سنگین، تولید کاغذ و اکتشاف کانسارها. از سال 1965 تاکنون زئولیت های طبیعی نقش بسیار تعیین کننده ای در غذای طیور داشته اند. مهمترین تاثیرات زئولیت ها در غذای طیور بشرح زیر است: - پیشگیری و درمان بیماری های گوارشی - کاهش ضریب تبدیل غذایی - از بین بردن بوی بد ناشی از فضولات حیوانات - جلوگیری از کپک زدن غذاهای دامی - جلوگیری از ابتلای طیور به بیماری کوکسیدوز: - جذب برخی از عناصر فلزی سمی در آب و خوراک دام و طیور - کاهش اثرات سموم قارچی موجود در غذای دام ها بر اساس آمار جهانی محیط زیست تقریبا یک چهارم محصولات زراعی و غذای دنیای تحت تاثیر سموم قارچی می باشند. این مساله باعث کاهش ارزش غذایی و همچنین زیان اقتصادی در تولیدات دامی و غیره می شود. در سال 1360 در ده نمونه از پنیرهای آزمایش شده در تهران تقریبا تمامشان آلودگی به آفلاتوکسین نشان داده اند. همچنین 52 نمونه از شیر خام تهران و 9 نمونه شیر پاستوریزه نیز 90 ردصد به آفلاتوکسین آلوده بوده اند. از هشتاد نمونه دان طیور آزمایش شده در کرمان 79 نمونه آلودگی شدید به آفلاکتوکسین داشته اند.

Authors

محمدحسن فولادی

دانشکده کشاورزی ، دانشگاه شهید باهنر کرمان

علیجان آفتابی

بخش زمین شناسی دانشکده علوم، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :