سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جذب فلز سرب توسط گیاهچههای ذرت و تاثیر این فلز بر روی برخی صفات از مورفولوژیک و فیزیولوژیک

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,464

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PHYTEO01_096

Index date: 29 April 2012

بررسی جذب فلز سرب توسط گیاهچههای ذرت و تاثیر این فلز بر روی برخی صفات از مورفولوژیک و فیزیولوژیک abstract

ارزیابی تجمع عناصر سمی در خاک و گیاهان در محیط زیست از نظر سلامت و حیات انسان و سایر موجودات بسیار مهم و ضروری است. فلزهای سنگین از طریق فعالیتهای بشر (احتراق سوختهای فسیلی، استخراج معادن، تصفیه سنگهای حاوی فلز، فاضلابهای شهری، آفتکشها، مواد رنگی و باتریها) و فرسایش طبیعی سنگ ها می توانند به بیوسفر وارد شوند.گیاهان از نظر مقدار جذب عناصر سنگین و توزیع آنها در بافتهای خود متفاوت عمل می کنند. در این تحقیق میزان جذب کادمیوم توسط گیاهچه 10 روزه ذرت و همچنین اثرات این فلز بر روی برخی از خصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک گیاهچه ذرت مورد بررسی قرار گرفت. بذرها در پتریدیشهای حاوی محیط MS با غلظتهای متفاوت سرب صفر به عنوان شاهد، 20 و 40 میکرومولار کشت شدند نتایج نشان دهنده توانایی بالای این گیاه در جذب سرب میباشد در حالیکه تاثبر معنیداری بر خصوصیات مورفولوژیک ندارد، از طرف دیگر این یون باعث کاهش معنیدار کلروفیل شده بود که میتواند به علت جایگزینی با (فرمول در متن اصلی مقاله) موجود در کلروفیل میباشد.

بررسی جذب فلز سرب توسط گیاهچههای ذرت و تاثیر این فلز بر روی برخی صفات از مورفولوژیک و فیزیولوژیک Keywords:

بررسی جذب فلز سرب توسط گیاهچههای ذرت و تاثیر این فلز بر روی برخی صفات از مورفولوژیک و فیزیولوژیک authors

عفت شهبازی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فناوریهای ن

علی ریاحی مدوار

گروه بیوتکنولوژی، پژوهشکده علوم محیطی، مرکز بین المللی علوم و تکنو

سلماز سرحدی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فناوریهای ن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
علامه. ا، 1376. گزارش اکنشاف معد ن گوشفیل .شرکت باما ...
Blaster. P, S. Zimmermann, J. Luster, W. Shotyk, 2000. Critical ...
Hutzinger. O, 1980. The hand book of en vironmental chemistry. ...
Klute. A, 1986. Method of soil analysis. Part1: Physical methods. ...
Garbisu. C, I. Alkorta. 2001. Phytoextraction _ acosteffective plant based ...
Kaba ta-Pendias. A, Pendias. H, 2001. Trace Elements in Soils ...
Eun, S.O., Youn, H.S., Lee, Y, 2000. Lead disturbs microtubule ...
Malkowski. E, Kita. A, Galas. W, Karcz. W, Kuperberg. J.M, ...
Fodor, F., Sarvari, E., , Lang, F.R., Szigeti, Z., Cseh, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جذب فلز سرب توسط گیاهچههای ذرت و تاثیر این فلز بر روی برخی صفات از مورفولوژیک و فیزیولوژیک" توسط عفت شهبازی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فناوریهای ن؛ علی ریاحی مدوار، گروه بیوتکنولوژی، پژوهشکده علوم محیطی، مرکز بین المللی علوم و تکنو؛ سلماز سرحدی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده فناوریهای ن نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی گیاه پالایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سرب، گیاهپالایی، ذرت، عناصر سنگین هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1464 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ارزیابی تجمع عناصر سمی در خاک و گیاهان در محیط زیست از نظر سلامت و حیات انسان و سایر موجودات بسیار مهم و ضروری است. فلزهای سنگین از طریق فعالیتهای بشر (احتراق سوختهای فسیلی، استخراج معادن، تصفیه سنگهای حاوی فلز، فاضلابهای شهری، آفتکشها، مواد رنگی و باتریها) و فرسایش طبیعی سنگ ها می توانند به بیوسفر وارد شوند.گیاهان از نظر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی ذرت طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جذب فلز سرب توسط گیاهچههای ذرت و تاثیر این فلز بر روی برخی صفات از مورفولوژیک و فیزیولوژیک با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.