سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

عیب یابی سازه ها با استفاده از تکرار روش پایدارسازی تیخونوف

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,677

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OMRANTOSEE01_397

Index date: 6 May 2012

عیب یابی سازه ها با استفاده از تکرار روش پایدارسازی تیخونوف abstract

با توجه به اینکه وجود عیب و خرابی جزئی در سازه منشأ وقوع خرابی کلی و تهدیدی در رفتار سازه ها محسوب می شود، عیب یابی سازهها یکی ازضروری ترین زمینههای تحقیقاتی بنظر می رسد. عیب یابی سازه ها با دو روش محلی و کلی صورت می گیرد. با توجه به افزایش ابعاد سازه ها و مشکلات موجود، استفاده از روش های کلی که مبتنی بر رفتار سازه می باشند، مرسوم شده اند. وجود خرابی در سازه موجب تغییر در مشخصات فیزیکی سازه و به طبع آن، تغییر در پاسخ های ناشی از تحریک سازه می گردد. با مقایسه این پاسخ ها با پاسخ های سازه سالم و آنالیز آن ها، می توان محل خرابی و میزان خرابی در اعضای سازه را بدست آورد. پاسخ های شتاب سازه براحتی توسط شتاب سنج ها قابل ثبت می باشند، از این رو بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. در عین حال شتاب سنج ها و وسایل انجام آزمایش دارای خطا در اندازه گیری می باشند. وجود این خطاها در حل مسئلهمشکل ایجاد می کند. یکی از راه حل های کم کردن اثر این خطاها استفاده از روش های ریاضی پایدارسازی در حل معکوس می باشد. روش هایمتعددی برای پایدارسازی حل معکوس بیان شده است. یکی از بهترین این روش ها، پایدارسازی تیخونوف می باشد که در این مقاله مدنظر قرار گرفته است. ضمناً برای عیب یابی سازه از آنالیز حساسیت استفاده شده است. خرابی بصورت کاهش مدول الاستیسیته اعضای سازه در نظر گرفته شده است. ایده اصلی در این مقاله حل مکرر مسئله با خطاهای تصادفی و تصمیم گیری براساس مجموع آن ها می باشد. این ایده علاوه بر اینکه نتایج خوبی در بر دارد، عدم شناخت خطا در اندازه گیری را توسط استفاده مکرر از چندین خطا در نظر می گیرد. در آزمایشگاه این ایده با جابجایی حسگرها و تکرار اندازه گیری عملی می شود. برای بررسی صحت ادعاهای مطرح شده، خرپای دوبعدی سی و یک عضوی از مراجع انتخاب شده و خطای تصادفی در سطوح متفاوت در پاسخ های آن اعمال شده است. سازه در نظرگرفته شده تحت بار دینامیکی و حسگرگذاری مشابه قرار گرفته است. نتایج نشان می دهند که ایده مطرح شده محل و شدت خرابی را بویژه در سطوح خطای بالا بخوبی نشان می دهد

عیب یابی سازه ها با استفاده از تکرار روش پایدارسازی تیخونوف Keywords:

عیب یابی سازه ها با استفاده از تکرار روش پایدارسازی تیخونوف authors

حمزه کاراموزیان

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه

سیدصادق ناصرعلوی

دانشجوی دکتری سازه

عیسی سلاجقه

استاد دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Weber, B., Paultre, P. and Proulx, J., (20 09), "Consistent ...
Kiremidjian, A.S., Straser, E.G., Law, K.H., Sohn, H., Meng, T., ...
Tikhonov, A.N., (1995), "Numerical Methods for the Solution of Ill-Posed ...
Hansen, P.C., (1998), "Rank-Deficient and Discrete Ill-posed Problems'", SIAM Monographs ...
Vogel, C.R., (2002), _ Computational Methods for Inverse Problems, " ...
Weber, B., Paultre, P. and Proulx, J., (2007), "Structural Damage ...
Weber, B. and Paultre, P., (2010), "Damage Identification in a ...
Li, X.Y. and Law, S.S., (2010), "Adaptive Tikhonov Regularization for ...
Amini, F. and Shahidzade, M.S., (2010), "Damage Detection Using a ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "عیب یابی سازه ها با استفاده از تکرار روش پایدارسازی تیخونوف" توسط حمزه کاراموزیان، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه؛ سیدصادق ناصرعلوی، دانشجوی دکتری سازه؛ عیسی سلاجقه، استاد دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی عمران توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عیب یابی سازه ها، پایدارسازی تیخونوف، آنالیز حساسیت، حل معکوس، خطا هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1677 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به اینکه وجود عیب و خرابی جزئی در سازه منشأ وقوع خرابی کلی و تهدیدی در رفتار سازه ها محسوب می شود، عیب یابی سازهها یکی ازضروری ترین زمینههای تحقیقاتی بنظر می رسد. عیب یابی سازه ها با دو روش محلی و کلی صورت می گیرد. با توجه به افزایش ابعاد سازه ها و مشکلات موجود، استفاده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله عیب یابی سازه ها با استفاده از تکرار روش پایدارسازی تیخونوف با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.