Year: 1400
COI: HPCONF06_245
Language: PersianView: 74
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بدیهی است خلاقیت صرفا مشتمل بر تفکر و عملکرد ذهنی افراد خاص و عرصه های ویژه زندگی نیست، بلکه تقریبا تمامی افراد با دارا بودن حد متوسط بهره هوشی می توانند دارای عملکرد خلاقانه در زمینه های مختلف زندگی باشند . تحقیقات اخیر تورنس(۱۹۷۳ ) ۱ و پارنز ۱۹۶۳ و دیگران نشان داده است که خلاقیت در تمام فعالیت های فردی و گروهی مشاهده شده و با شدت و ضعف بالقوه قابل پرورش، در همه انسان ها وجود دارد دائمی و مقیمی ، . ۱۳۸۳ نوآوری و خلاقیت بعنوان ویژگی شگرف انسانی، نه تنها در دوران کودکی و جوانی ، بلکه درتمامی طول عمر قابل ظهور است . در واقع توانایی شخص برای خلاق و نوآور بودن ممکن است در مراحلی بصورت کمون باقی بماند اما می توان آنرا دوباره احیاء کرد ساعتچی ، ۱۳۷۱،ص . ۱۲۴ هرچند فرض است که خلاقیت به عنوان توانائی ذهنی ابداع و نوآوری از ابتدای زندگی بشر وجود داشته و همواره نیز ارزشمند بوده است، لکن توجه به آن در طول تاریخ، بیشتر به عنوان نتیجه طبیعی عملکرد ذهنی افراد با هوش و مستعد تلقی گردیده و تا یک قرن پیش مطالعه اختصاصی در مورد آن صورت نگرفته بود. اما خوشبختانه امروزه دانشمندان ، متخصصان، کتابها، مجلات و منابع زیادی وجود دارند که اختصاصا به بحث خلاقیت می پردازند . با وجود این، توجه علمی به بحث خلاقیت عمر چندان طولانی ندارد در واقع تاریخچه مطالعات علمی در مورد خلاقیت و عناصر تشکیل دهنده آن به بیش از یک قرن نمی رسد. موضوع خلاقیت ابتداء مورد توجه دانشمندان علوم اجتماعی و روانشناسی قرار گرفته و برای اولین بار دانشمندی بنام گیلفورد۲ درسال ۱۹۵۰ میلادی تحقیقات علمی خود را در مورد ماهیت ، عناصر تشکیل دهنده و کارکرد تفکر خلاق شروع نموده است طالب زاده ،۱۳۷۵،ص ۱و. ۲ با فرض اینکه والدین و مربیان از مهم ترین عوامل حمایت کننده بروز خلاقیت کودکان هستند، ضروری خواهد بود که برنامه آگاه سازی خانواده ها ، معلمین و مسئولان آموزشی کشور در این خصوص با اهمیت تلقی گردیده و شناخت شیوه های تقویت بروز خلاقیت کودکان و نوجوانان مد نظر قرار گیرد. پژوهش حاضر هدف شناخت ماهیت خلاقیت، تاثیر سبک های فرزند پروری والدین و ارائه پیشنهادهای لازم را در نظر دارد .
Paper COI Code
This Paper COI Code is HPCONF06_245. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1442874/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:عزیزی، علی محمد،1400،بررسی رابطه بین خلاقیت دانش آموزان با سبک های فرزند پروری والدین،The 6th International Conference on Innovation and Research in Educational Sciences, Management, Psychology،Tehran،https://civilica.com/doc/1442874
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
New Papers
- بررسی عوامل سازمان و مدیریت بر اساس مدل " در جستجوی تکامل " در شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان و شرکت فرآورده های نسوز آذر
- پیش بینی قابلیت اطمینان یک سیستم براساس کیفیت قابل پذیرش ) ) AQL قطعات در هنگام تحویل گیری با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری به روش مونت کارلو
- بررسی تحلیلی تکنیک FMEA و معایب آن
- E-Commerce مزایا و تاثیرات آن در کیفیت کالا
- مدیریت استراتژیک تحقیق و توسعه
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- راهنمای مستندسازی سانحه سیل در حمل و نقل زمینی
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح اصلاح قانون تقسیمات کشور و وظایف فرمانداران و بخشداران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.