سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرات عصاره آبی دود حاصل از سوختن مواد گیاهی به عنوان تنظیم کننده رشد جدید برروی صفات باززایی گیاهچه از بذور کلزا رقم PF704( Brassica napus L.cv.PF)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,576

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAST01_704

Index date: 8 June 2012

اثرات عصاره آبی دود حاصل از سوختن مواد گیاهی به عنوان تنظیم کننده رشد جدید برروی صفات باززایی گیاهچه از بذور کلزا رقم PF704( Brassica napus L.cv.PF) abstract

در طول دهه اخیر گزارش های زیادی در مورد اثر مثبت دود حاصل از سوختن گیاه بر روی جوانه زنی بذور و بنیه گیاهچه در بسیاری از گونه های گیاهی از جمله چندین گیاه زراعی ارائه شده است.در این آزمایش اثر دود حاصل از سوختن گیاه بابونه بر روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های کلزا (رقم PF704)در شرایط درون شیشه ای در فروردین ماه سال 1390در آزمایشگاه کشت بافت دانشگاه تربیت مدرس انجام گردید. عصاره آبی دود در 6 غلظت (0005/0، 001/0 ،002/0 ،004/0 ،01/0 ،1/0 ) تهیه گردید.نتایج حاکی از اثر مثبت عصاره آبی دود بر روی صفات باززایی بذور بود.به طوری که تیمارها از لحاظ صفات متفاوت دارای اختلاف معنی داری در سطح 001/0 % و 05/0% بودند. غلظت 1/0 عصاره آبی دود بیشترین تاثیر را بر روی درصد جوانه زنی بذور، درصد باززایی گیاهچه نرمال، درصد گیاهچه چندشاخه ای، طول ریشه چه و طول ساقه چه در مقایسه با تیمار شاهد نشان داد.

اثرات عصاره آبی دود حاصل از سوختن مواد گیاهی به عنوان تنظیم کننده رشد جدید برروی صفات باززایی گیاهچه از بذور کلزا رقم PF704( Brassica napus L.cv.PF) Keywords:

اثرات عصاره آبی دود حاصل از سوختن مواد گیاهی به عنوان تنظیم کننده رشد جدید برروی صفات باززایی گیاهچه از بذور کلزا رقم PF704( Brassica napus L.cv.PF) authors

پوریا غضنفری

دانشجوی کارشتاسی ارشد زراعت و اصلاح نباتات ،دانشکده کشاورزی دانشگاه ب

محمدرضا عبداللهی

استادیار،گروه زراعت و اصلاح نباتات،دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سی

احمد معینی

دانشیار،گروه اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

سیدسعید موسوی

استادیار،گروه زراعت و اصلاح نباتات،دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Abdollahi, M.R., Mehrshad, B. and Moosavi, S.S., (2011). Effect of ...
Daws M.I., Davies J, Pritchard H.W., Brown N.A.C., Van Staden ...
Keeley, J.E..(1993). S moke-induced flowering in the fire-lily Cyrtanthus ventricosus. ...
Light, M.E., Daws, M.I., van Staden , J., (2009). S ...
Senaratna T., Dixon, K., Bunn, E. and Touchell, D., (1999). ...
Taylor J.L.S. and Van Staden, J., (1996). Root initiation in ...
Van Staden, J., Brown, N.A.C., Jager, A.K. and Johnson, T.A., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرات عصاره آبی دود حاصل از سوختن مواد گیاهی به عنوان تنظیم کننده رشد جدید برروی صفات باززایی گیاهچه از بذور کلزا رقم PF704( Brassica napus L.cv.PF)" توسط پوریا غضنفری، دانشجوی کارشتاسی ارشد زراعت و اصلاح نباتات ،دانشکده کشاورزی دانشگاه ب؛ محمدرضا عبداللهی، استادیار،گروه زراعت و اصلاح نباتات،دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سی؛ احمد معینی، دانشیار،گروه اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس؛ سیدسعید موسوی، استادیار،گروه زراعت و اصلاح نباتات،دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باززایی، بنیه گیاهچه، جوانه زنی ، عصاره آبی دود ، کلزا هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1576 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طول دهه اخیر گزارش های زیادی در مورد اثر مثبت دود حاصل از سوختن گیاه بر روی جوانه زنی بذور و بنیه گیاهچه در بسیاری از گونه های گیاهی از جمله چندین گیاه زراعی ارائه شده است.در این آزمایش اثر دود حاصل از سوختن گیاه بابونه بر روی جوانه زنی و رشد گیاهچه های کلزا (رقم PF704)در شرایط درون ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کلزا طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله اثرات عصاره آبی دود حاصل از سوختن مواد گیاهی به عنوان تنظیم کننده رشد جدید برروی صفات باززایی گیاهچه از بذور کلزا رقم PF704( Brassica napus L.cv.PF) با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.