سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ردیابی ژن اندوگلوکاناز و مقایسه خصوصیات پروتئینی آن در چند جدایه قارچ دارای فعالیت بالای سلولازی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 982

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MAST01_714

Index date: 8 June 2012

ردیابی ژن اندوگلوکاناز و مقایسه خصوصیات پروتئینی آن در چند جدایه قارچ دارای فعالیت بالای سلولازی abstract

سلولز مهمترین پلی ساکارید دیواره سلولی و یکی از فراوانترین هیدروکربن های موجود در طبیعت است و در حدود 40% از توده زنده گیاهی را تشکیل می دهد. سلولز فاقد حلالیت در آب است و نمی تواند وارد سلول شود، بنابرین آنزیم های سلولاز باید در محیط ترشح شده یا بصورت متصل به سطح خارجی میکروارگانیزم های سلولوتیک قرار گیرند. همچنین قارچ ها یکی از میکروارگانیسم های مهم در تولید آنزیم سلولاز محسوب می شوند، در این تحقیق گونه های قارچی جمع آوری شده از شمال کشور، در محیط کربوکسی متیل سلولز (CMC) و با معرف آرسنات مولیبدات توسط اسپکتوفتومتر مورد ارزیابی فعالیت سلولازی قرار گرفتند. 4 ایزوله برتر Trichoderma longibrachiatum ,Trichoderma viride ,Aspergillus terreus و Penicillium oxalicum بر اساس سوبسترا مورد استفاده برای ردیابی و توالی یابی ژن بتا1و4 اندوگلوکاناز، استفاده شدند. استخراج RNA انجام و cDNA ساخته و ژن مورد نظر تکثیر گردید، سپس ژن های تکثیر شده توالی یابی و آنالیز های بیوانفورماتیکی بر روی توالی ژن و ترجمهء اسیدآمینه آنها انجام شد. توالی ها دارای همولوژی بالا با توالی همین ژن در گونه مورد نظر خودشان در بانک اطلاعاتی NCBI بودند. همچنین وزن ملکولی پروتئین حاصل و نقطه ایزوالکتریک آن در توالی های مورد مطالعه تخمین زده شد .بر اساس نتایج، محیط CMC قادر به القاء بیان این ژن و قطعه توالی یابی شده مربوط به ژن بتا 1و4 اندوگلوکاناز یاEG1 می باشند

ردیابی ژن اندوگلوکاناز و مقایسه خصوصیات پروتئینی آن در چند جدایه قارچ دارای فعالیت بالای سلولازی Keywords:

ردیابی ژن اندوگلوکاناز و مقایسه خصوصیات پروتئینی آن در چند جدایه قارچ دارای فعالیت بالای سلولازی authors

محمدعلی تاجیک

استادیار گروه گیاهپزشکی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سیدکاظم صباغ

استادیار گروه گیاه پزشکی، دانشگاه زابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Giemba, M. P. and Brandelli, A (2002). Extracellular enzymatic activities ...
Kossem A and Nanniperi P (1995). Soil cellulose activity. Methods ...
Lotfi, A., Ranjbar, G. A., Tajick, M. A(2009). Screening of ...
Usama F. A. and H. S. S. El-Dein (2008). Production ...
Kwok A. C. M., and Wong, J. T. Y(2010). The ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ردیابی ژن اندوگلوکاناز و مقایسه خصوصیات پروتئینی آن در چند جدایه قارچ دارای فعالیت بالای سلولازی" توسط سحر لیلایی؛ محمدعلی تاجیک، استادیار گروه گیاهپزشکی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ سیدکاظم صباغ، استادیار گروه گیاه پزشکی، دانشگاه زابل؛ زربخت انصاری پیرسرایی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژن اندوگلوکاناز، قارچ، فعالیت سلولازی، همولوژی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 982 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سلولز مهمترین پلی ساکارید دیواره سلولی و یکی از فراوانترین هیدروکربن های موجود در طبیعت است و در حدود 40% از توده زنده گیاهی را تشکیل می دهد. سلولز فاقد حلالیت در آب است و نمی تواند وارد سلول شود، بنابرین آنزیم های سلولاز باید در محیط ترشح شده یا بصورت متصل به سطح خارجی میکروارگانیزم های سلولوتیک قرار گیرند. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ردیابی ژن اندوگلوکاناز و مقایسه خصوصیات پروتئینی آن در چند جدایه قارچ دارای فعالیت بالای سلولازی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.