سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS)- مطالعه موردی ایستگاه کرمان

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,415

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI10_155

Index date: 11 June 2012

برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS)- مطالعه موردی ایستگاه کرمان abstract

تبخیر- تعرق یکی از اجزای اصلی چرخه هیدرولوژی بوده و تعیین دقیق آن برای مطالعات بیلان آبی، نیاز آبیاری ومدیریت منابع آب ضروری است. این تحقیق با هدف بررسی دقت سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS) در برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه(ET₀) با استفاده از حداقل داده های هواشناسی به انجام رسید. بر این اساس ترکیب های مختلفی از داده های روزانه هواشناسی ایستگاه کرمان، شامل ساعات آفتابی، دمای هوا، رطوبت نسبی و سرعت باد به عنوان ورودی، و تبخیر- تعرق مرجع محاسبه شده با روش فائو پنمن- مانتیث به عنوان خروجی ANFIS استفاده شد. برآوردهای ET₀ از روش ANFIS با شبکه عصبی مصنوعی(ANN)، رگرسیون خطی چند گانه (MLR) و مدل های تجربی ماکینک، پریستلی- تیلور، هارگریوز- سامانی، فائو بلانی- کریدل و ریچی مورد مقایسه قرار گرفت. کارایی روش های مورد مقایسه، با استفاده از آمارهای ریشه میانگین مربع خطا(RMSE)، خطای انحراف میانگین (MBE) و ضریب تعیین (R²)، مورد ارزیابی قرار گرفت. مدل ANFIS85 تنها با سه پارامتر ورودی شامل تشعشع خورشیدی، دمای حداکثر هوا و سرعت باد، و RMSE=0/228, MBE=./173, R²=./984 نسبت به مدل های ANN,MLR و تمامی روش های تجربی مورد استفاده از دقت بالاتری برخوردار است.

برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS)- مطالعه موردی ایستگاه کرمان Keywords:

برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS)- مطالعه موردی ایستگاه کرمان authors

کاوه احمدزاده قره گویز

دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران

سید مجید میر لطیفی

دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران

کورش محمدی

دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران

عباس خاشعی سیوکی

دانشجوی دکتری آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باغبانزاده دزفولی، ب 1375. "برآورد ضریب گیاهی (Kc) Crop Coefficient ...
I3] غفاری شیروان، ج 1377. "مسائل آب و فاضلاب در ...
Allen, R. G., Preira, L. S., Raes, D. and Smith, ...
Alp, M. and Cigizoglu, H. K., "Suspended sediment load simulation ...
Denal, M. A., Palis, F. and Zeghbid, A., ":ANFIS: Based ...
Dinpashoh, Y., "Study of Reference Crop Evap otranspiration in I.R. ...
Dogan, E., "Reference Evap otranspiration Estimation Using Adaptive Neuro-Fuzzy Inference ...
Gautam, D. K. and Holz, k. P., _ FRainfal I-runoff ...
Jang, J. S. R., :ANFIS: A d ap t i ...
Kisi, O., "The Potential of Different ANN Techniques in Evap ...
Kisi, O. And Ozturk, O., "Adaptive Neurofuzzy Computing Technique for ...
Kisi, O., _ Evap otranspiration Estimation Using Feed-Forward Neural Networks", ...
Kisi, O., "Daily Pan Evaporation Modeling Using a Neuro-Fuzzy Computing ...
Rahimi Khoob, A., "Artificial Neural Network Estimation of Reference Evap ...
Terzi, O., Keskin, M. E. and Taylan, E. D., "Estimation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS)- مطالعه موردی ایستگاه کرمان" توسط کاوه احمدزاده قره گویز، دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران؛ سید مجید میر لطیفی، دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران؛ کورش محمدی، دانشیار گروه آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران؛ عباس خاشعی سیوکی، دانشجوی دکتری آبیاری و زهکشی، دانشگاه تربیت مدرس تهران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تبخیر- تعرق، شبکه عصبی مصنوعی، فازی، کرمان هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1415 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تبخیر- تعرق یکی از اجزای اصلی چرخه هیدرولوژی بوده و تعیین دقیق آن برای مطالعات بیلان آبی، نیاز آبیاری ومدیریت منابع آب ضروری است. این تحقیق با هدف بررسی دقت سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS) در برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه(ET₀) با استفاده از حداقل داده های هواشناسی به انجام رسید. بر این اساس ترکیب های مختلفی از داده های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله برآورد تبخیر- تعرق مرجع روزانه با استفاده از سیستم استنتاج تطبیقی عصبی- فازی(ANFIS)- مطالعه موردی ایستگاه کرمان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.