سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکان یابی مناطق مناسب تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: دشت بیرجند)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,429

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI10_282

Index date: 11 June 2012

مکان یابی مناطق مناسب تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: دشت بیرجند) abstract

یکی از راهکارهای مناسب برای جلوگیری از کاهش مخازن زیرزمینی، تغذیه مصنوعی سفره های آبدار با استفاده از رواناب یا آبهای سطحی می باشد. در مناطق خشک و نیمه خشک که با مشکل کمبود آب رو به رو هستند و برداشت آب از سفره های آبدار بیش از میزان تغذیه است موجب افت سطح استابی شده است. حتی در برخی از مناطق افت شدید سبب پدیده نشست زمین نیز گشته است. استفاده زیرزمینی می باشد. در این تحقیق از سیستم های اطلاعات جغرافیایی (GIS) که ابزار مناسبی جهت ترکیب و بررسی داده های مختلف است به منظور انتخاب مکان مناسب برای تغذیه مصنوعی در منطقه مورد مطالعه استفاده شده است. به منظور نیل به این مهم پارامترهای عمق تا سطح استابی، شیب، لیتولوژی بخش غیر اشباع، کاربری اراضی، نقشه زمین شناسی، رده آبراهه استفاده شده است. نتایج بدست آمده حاکی از اینست که با بکارگیری GIS (مدل DRASTIC) به سهولت و با صرف هزینه کم و دقت قابل قبول می توان پس از تهیه لایه لازم، مکان یابی مناسبی برای تغذیه مصنوعی مخازن آبهای زیرزمینی منطقه انجام داد.

مکان یابی مناطق مناسب تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: دشت بیرجند) Keywords:

مکان یابی مناطق مناسب تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: دشت بیرجند) authors

ابوالفضل اکبرپور

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند

سمانه برزنونی

دانشجوی کارشناسی ارشد منابع آب دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- سرزعیم، م. ص. وم. میراب زاده اردکانی، 1374، نقش ...
طارزاده، ع.، 1375، نکاتی درباره تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی در ...
- مهدوی، ر.، عابدی، ج.، رضایی، م.، عبدالحسینی، .، 1383، ...
Kri shnamurthy, J., Mani, _ Jayaraman, V. and Manivel, M., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مکان یابی مناطق مناسب تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: دشت بیرجند)" توسط ابوالفضل اکبرپور، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند؛ سمانه برزنونی، دانشجوی کارشناسی ارشد منابع آب دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دهمین سمینار آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغذیه مصنوعی، مخازن آب زیرزمینی، GIS، دشت بیرجند هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1429 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از راهکارهای مناسب برای جلوگیری از کاهش مخازن زیرزمینی، تغذیه مصنوعی سفره های آبدار با استفاده از رواناب یا آبهای سطحی می باشد. در مناطق خشک و نیمه خشک که با مشکل کمبود آب رو به رو هستند و برداشت آب از سفره های آبدار بیش از میزان تغذیه است موجب افت سطح استابی شده است. حتی در برخی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکان یابی مناطق مناسب تغذیه مصنوعی آب زیرزمینی با استفاده از GIS (مطالعه موردی: دشت بیرجند) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.