سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی و برآورد سطح زیر کشت گیاه زعفران و طبقه بندی منطقه با استفاده از تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: کاشمر)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,741

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME02_388

Index date: 11 June 2012

شناسایی و برآورد سطح زیر کشت گیاه زعفران و طبقه بندی منطقه با استفاده از تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: کاشمر) abstract

زعفران بعنوان گرانبهاترین محصول کشاورزی و دارویی جهان از جمله گیاهانی است که با توجه به مقاومت خود در برابر خشکی نقش قابل توجهی در وضعیت اقتصادی و اجتماعی مناطق خشک و نیمه خشک خراسان جنوبی و مرکزی از جمله شهرستان کاشمر پیدا کرده است. از طرفی سیاست گذاری و برنامه ریزی در زمینه رشد کشاورزی و بهبود اوضاع و احوال روستاها و روستاییان نیازمندآمار و اطلاعات درست و بهنگام است. در ایران به دست آوردن آمار مربوط به کشاورزی، بیشتر از طریق روش های سنتی صورت می پذیرد. بررسی ها نشان داده است که این روش ها دارای خطاهای زیادی است. در این پژوهش سعی شده است تا با استفاده از روشهای جدید همچون بهر ه گیری از نرم افزار ArcGIS برای تولید نقشه های موجود در تحقیق و تصاویر ماهواره ای و فناوری سنجش از دور جهت طبقه بندی و برآورد، با خطای کمتری به تولید آمار و اطلاعات کشاورزی بپردازیم. بدین منظور وبرای کشف محل کاشت گیاه زعفران در اطراف شهرستان کاشمر از تصاویر ماهواره ای ETM لندست در فضای نرم افزار ERDAS بهره گرفتیم و علاوه برطیف سنجی این گیاه با انجام طبقه بندی نظارت شده، این محصول را از عوارض همجوارش تفکیک و دقت کل طبقه بندی و ضریب کاپا را محاسبه نمودیم که هر دو پارامتر کیفیت بالای طبقه بندی را نشان می دادند . در انتها با توجه به طبقه گیاه زعفران سطح زیر کشت آن را برآورد نمودیم.

شناسایی و برآورد سطح زیر کشت گیاه زعفران و طبقه بندی منطقه با استفاده از تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: کاشمر) Keywords:

تصاویر ماهواره ای , زعفران , طبقه بندی نظارت شده , کاشمر , ERDAS

شناسایی و برآورد سطح زیر کشت گیاه زعفران و طبقه بندی منطقه با استفاده از تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: کاشمر) authors

سید نوید نبوی

دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه آز

علی سرکارگر اردکانی

عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسینع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آمارنامه های کشاورزی، اداره اطلاعات و آمار کشاورزی، وزارت جهاد ...
احمدپور، امیر و همکاران؛ مقایسه میزان کارآیی سه روش رایج ...
ثنایی نژاد، سید حسین و همکاران؛ مطالعه تغییرات طیف بازتابی ...
حبیبی، محمد باقر و باقری، عبدالرضا؛ زعفران: زراعت، فرآیند، ترکیبات ...
عبداللهی، جلال و همکاران؛ تین درصد پوشش گیاهی مناطق خشک ...
عبداللهی، جلال و همکاران؛ تعیین الگو جهت تهیه نقشه تولید ...
فرج زاده، منوچهر و میرزا بیاتی، رضا؛ امکان سنجی نواحی ...
کافی، محمد؛ زعفران: فناوری و تولید و فرآوری، نشر زبان ...
Ogawa, S., Huynan, JR and Jensen, H. 1997, Monitoring of ...
McNarin, H. & Brown, R. J., 2002, Remote Sensing in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی و برآورد سطح زیر کشت گیاه زعفران و طبقه بندی منطقه با استفاده از تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: کاشمر)" توسط سید نوید نبوی، دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور وسیستم اطلاعات جغرافیایی دانشگاه آز؛ علی سرکارگر اردکانی، عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسینع نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصاویر ماهواره ای، زعفران، طبقه بندی نظارت شده، کاشمر، ERDAS هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1741 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که زعفران بعنوان گرانبهاترین محصول کشاورزی و دارویی جهان از جمله گیاهانی است که با توجه به مقاومت خود در برابر خشکی نقش قابل توجهی در وضعیت اقتصادی و اجتماعی مناطق خشک و نیمه خشک خراسان جنوبی و مرکزی از جمله شهرستان کاشمر پیدا کرده است. از طرفی سیاست گذاری و برنامه ریزی در زمینه رشد کشاورزی و بهبود اوضاع و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی و برآورد سطح زیر کشت گیاه زعفران و طبقه بندی منطقه با استفاده از تصاویر ماهواره ای (مطالعه موردی: کاشمر) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.