سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استراتژی های طراحی اکولوژیک محیط و منظر کارخانه تولید فولاد با رویکرد اکوپارک

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,005

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME02_653

Index date: 11 June 2012

استراتژی های طراحی اکولوژیک محیط و منظر کارخانه تولید فولاد با رویکرد اکوپارک abstract

پیشرفت سریع تکنولوژی پس از انقلاب صنعتی، در کنار ارتقای سطح زندگی بشر زیان های جبران ناپذیری را به محیط زیست وارد آورده است. تخریب مداوم منابع طبیعی، افزایش آلودگی های زیست محیطی، عدم توزیع مناسب منابع، رشد صنعتی و اقتصادی از جمله مسائلی هستند که در طی روند صنعتی شدن جوامع سبب جدا شدن انسان از طبیعت و قرار دادن آن در مسیری ناپایدار و مقصدی مبهم شده اند. صنایع در کنار تامین نیاز های بشر و ایجاد رفاه بیشتر، تاثیرات نامطلوبی نیز از لحاظ جنبه های زیست محیطی، اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و فضایی ایجاد کرده که در منظر نازیبا و محیط زیست تخریب شده بروز پیدا می کند. بر اساس نگرش طراحی اکولوژیک اکوپارکهای صنعتی و بر طبق مبانی بوم شناسی سیمای سرزمین ، ساختار صنعتی را می توان مانند یک اکوسیستم پنداشت که در تعامل با اکوسیستم پیرامون خود دارای ساز وکار جریان ماده و انرژی و اطلاعات است. در این میان هماهنگی ساختار و عملکرد سامانه ها در بستر صنعتی با شرایط اکولوژیکی و سیستم های طبیعی محیط پیرامون و در نظر گرفتن رویکرد توسعه پایدار در امر طراحی، سبب پایداری و پویایی اکوسیستم های صنعتی خواهد بود. در عین حال طراحی اکوپارک صنعتی سبب ارتقای کیفیت منظر و محیط آن برای کارکنان و ساکنین منطقه از طریق کاهش انتشار آلاینده ها و مصرف انرژی، تلطیف هوا و تولید اکسیژن، راندمان بالا، اشتغال‌زایی و نیز خلق منظری زیبا و کاربردی می شود. در این مقاله، سعی خواهد شد تا استراتژی های طراحی اکولوژیک محیط و منظر کارخانه تولید فولاد به منظور ارتقای کیفیت زندگی و کاهش آلودگی محیطی و بصری در محیط اصلی کارخانه و محیط اطراف آن ارائه شود.

استراتژی های طراحی اکولوژیک محیط و منظر کارخانه تولید فولاد با رویکرد اکوپارک Keywords:

استراتژی های طراحی اکولوژیک محیط و منظر کارخانه تولید فولاد با رویکرد اکوپارک authors

محمدرضا مثنوی

دانشیار گروه طراحی محیط زیست، دانشگاه تهران

نیلوفر خلیقی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی طراحی محیط زیست

فاطمه مرتضی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی طراحی محیط زیست دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دبیری مینو، آلودگی محیط زیست، علوم شیمی دانشکده علوم دانشگاه ...
عباس‌پور محمد، مهندسی محیط زیست، انتشارات دانشگاه آزاد ...
مجنونیان، هنریک، درختان و محیط زیست، انتشارات سازمان حفاظت از ...
یارایی، رامین، گیاهان پ‌هن برگ مقاوم به شرایط نامساعد، انتشارات ...
Conference materials- Fourth International Conference on Intellient Computation Technology and ...
Conference materials- International Conference on Sustainable Architecturat Design and Urban ...
Eco-Industril Parks- Dr. Daniel Christian Wahl- Findhorn College & CIFAL ...
Eco-industrial Park Handbook- Existing industrial Parks-2001 http :/w _ _ ...
Green Design and Planning Resolutions for Eco-industril Town, Ariya Aruninta, ...
Indigo Development- creating systems solutions for sustainable development through industrial ...
International Society for Ecological Economics -Online Encyclopaedia of Ecological Economics- ...
Technovatio. Eco-industril parks: stimulating sustainable development in mixed industrial parks- ...
Variation in air pollution tolerance index of plants near a ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استراتژی های طراحی اکولوژیک محیط و منظر کارخانه تولید فولاد با رویکرد اکوپارک" توسط محمدرضا مثنوی، دانشیار گروه طراحی محیط زیست، دانشگاه تهران؛ نیلوفر خلیقی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی طراحی محیط زیست؛ فاطمه مرتضی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی طراحی محیط زیست دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی اکولوژیک، اکوپارک صنعتی، کارخانه تولید فولاد، آلودگی های زیست محیطی هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2005 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیشرفت سریع تکنولوژی پس از انقلاب صنعتی، در کنار ارتقای سطح زندگی بشر زیان های جبران ناپذیری را به محیط زیست وارد آورده است. تخریب مداوم منابع طبیعی، افزایش آلودگی های زیست محیطی، عدم توزیع مناسب منابع، رشد صنعتی و اقتصادی از جمله مسائلی هستند که در طی روند صنعتی شدن جوامع سبب جدا شدن انسان از طبیعت و قرار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استراتژی های طراحی اکولوژیک محیط و منظر کارخانه تولید فولاد با رویکرد اکوپارک با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.