سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی وضعیت پرغذایی دریاچه زریوار در استان کردستان با استفاده از شاخص تروفی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,184

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME02_746

Index date: 11 June 2012

بررسی وضعیت پرغذایی دریاچه زریوار در استان کردستان با استفاده از شاخص تروفی abstract

دریاچه زریوار دریاچه ای زیبا در غرب ایران و تنها پهنه آبی طبیعی و دریاچه دائمی و مهمترین اکوسیستم آبی به لحاظ اکولوژیک و اقتصادی در استان کردستان است . در طی سالیان اخیر این دریاچه از طریق فعالیت های انسانی از قبیل احداث سد ، نوسانات عمق آب ، ورود زهاب اراضی کشاورزی و ورود فاضلاب انسانی جوامع مسکونی همجوار در معرض فشارهای شدید اکولوژیک قرار گرفته است . یکی از مسائل مهم در مدیریت کیفی دریاچه ها تعیین تغذیه گرایی به کمک شاخص های مربوطه می باشد . کارلسون (1977) شاخصی برای تغذیه گرایی مخزن به نام TSI( State Index (Trophic معرفی نمود که تا به امروز بیشترین کاربرد را در تعیین سطح تغذیه گرایی مخازن در مطالعات داشته است . این شاخص در واقع یک رابطه رگرسیونی برای هر کدام از پارامترهای کلروفیل a ، کل فسفر و عمق سکی به صورت جداگانه تعریف می کند و عددی بین صفر (الیگوتروف کامل) تا100 (یوتروف کامل ) بدست می آید . دراین تحقیق جهت تعیین وضعیت تغذیه گرایی دریاچه زریوار در استان کردستان با استفاده از شاخص تروفی کارلسون ، پس از نمونه برداری از آب شش ایستگاه تعیین شده در سطح دریاچه در فواصل زمانی دو ماهه از شهریور ماه 89 تا تیر ماه 90 ، علاوه بر پارامتر های فیزیکی آب ، پارامترهایی نظیر فسفر کل ، کلروفیل a، و عمق سکی دیسک اندازه گیری شده ، سپس با استفاده از محاسبه شاخص تروفی کارلسون بر اساس فسفر کل مشخص گردید دریاچه زریوار در مرحله هایپر یوتروفیک بوده ، همچنین با استفاده از محاسبه شاخص تروفی کارلسون بر اساس کلروفیل a و عمق قابل رویت مشخص گردید دریاچه از نظر تروفی در وضعیت یوتروفیک می باشد.

بررسی وضعیت پرغذایی دریاچه زریوار در استان کردستان با استفاده از شاخص تروفی Keywords:

بررسی وضعیت پرغذایی دریاچه زریوار در استان کردستان با استفاده از شاخص تروفی authors

کیوان کاظمی

دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی محیط زیست ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

رضا امیرنژاد

عضو هیئت علمی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I2] ارحامی م ؛ مطالعات شبیه سازی تغییرات کیفی آب ...
بنی هاشم، محمدعلی و رضایی بنیس، نادر ؛ راهنمای مطالعات ...
مجنونیان، هنریک _ طبقه بندی و حفاظت تالاب ها، ارزشها ...
محمدی خلف بادام، حسن ؛ تغذیه گرایی مخازن - مدلسازی ...
مهندسین مشاور آساراب _ گزارش های مطالعات زیست محیطی و ...
Carlson R.E. and Simpson, J, Trophic state in a Coordinators ...
Environment Protection Agency , _ Nutrient Criteria Technical Guidance manual ...
Lee, C.C. , Shun Darlin , Handbook of Environmentl Engineering ...
Standard Mtthods for the examination of water and _ edition ...
Wetzel, R.G. and Likens, G.E, Limnological Analysis _ 3rd Edition ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی وضعیت پرغذایی دریاچه زریوار در استان کردستان با استفاده از شاخص تروفی" توسط کیوان کاظمی، دانشجوی کارشناسی ارشد آلودگی محیط زیست ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن؛ رضا امیرنژاد، عضو هیئت علمی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دریاچه زریوار، مدیریت کیفی دریاچه ها، تغذیه گرایی، روش TSI، فسفر کل، کلروفیل a هستند. این مقاله در تاریخ 22 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2184 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دریاچه زریوار دریاچه ای زیبا در غرب ایران و تنها پهنه آبی طبیعی و دریاچه دائمی و مهمترین اکوسیستم آبی به لحاظ اکولوژیک و اقتصادی در استان کردستان است . در طی سالیان اخیر این دریاچه از طریق فعالیت های انسانی از قبیل احداث سد ، نوسانات عمق آب ، ورود زهاب اراضی کشاورزی و ورود فاضلاب انسانی جوامع مسکونی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی وضعیت پرغذایی دریاچه زریوار در استان کردستان با استفاده از شاخص تروفی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.