سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی الگوی توزیع بارمعادل استاتیکی لرزه ای درگنبدهای مشبک دولایه

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 974

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHALOOSCIVIL01_238

Index date: 26 June 2012

بررسی الگوی توزیع بارمعادل استاتیکی لرزه ای درگنبدهای مشبک دولایه abstract

وزن کم بازدهی سازه ای بسیار بالا و همچنین استفاده بهینه از مصالح بهمراه برخی دیگر از مزایای گسترده سازه های فضاکار موجب افزایش چشمگیر کاربردی این نوع خرپاها بعنوان سیستم سازه ای مناسب جهت پوشش سالن های بدون ستون از قبیل استادیوم های ورزشی سالن های آمفی تئاتر و سایر فضاهای با دهانه بزرگ شده است از سوی دیگر سختی ذاتی زیاد بهمراه درجه بسیار بالای نامعینی سازه های فضاکار موجب توجه کمتربه رفتار لرزه ای این نوع از سازه ها شده است مشاهدات اخیر نشان داده است که چنین سازه هایی نیز می توانند دربرابر زلزله آسیب پذیر باشند. نبودن الگوی مناسب بارگذاری معادل استاتیکی لرزه ای و نیز زمان بربودن تحلیل دینامیکی بهمراه تصور کفیات لرزه ای این نوع از سازه ها مانع از کنترل و طراحی گنبدهای مشبک دوجداره در مقابل حرکات شدید زمین شده است دراین مقاله با استفاده از تحلیل دینامیکی خطی رفتار 4 گنبد مشبک دولایه تحت شتاب ناشی از 12 زلزله حوزه نزدیک مورد مطالعه قرارگرفته شده و درنهایت با بهره گیری از روابط آماری الگوی مناسب برای توزیع بار معادل استاتیکی پیشنهاد می گردد.

بررسی الگوی توزیع بارمعادل استاتیکی لرزه ای درگنبدهای مشبک دولایه Keywords:

خرپاهای فضایی ـ گنبدهای دولایه ـ طراحی لرزه ای ـ بار معادل استاتیکی

بررسی الگوی توزیع بارمعادل استاتیکی لرزه ای درگنبدهای مشبک دولایه authors

مرتضی جمشیدی

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

امیر درویشی

مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

مهدی حمیدی

کارشناس ارشد زلزله

سیدابوالفضل میربابایی

کارشناس ارشد سازه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Hanshin-Awaji earthquake. International Journal of Space Structures, 1997. 12(2): 1480-ه13 ...
Moghaddam, H.A., Seismic Behaviour of Space Structures. International Journal of ...
Ishikawa, K., et al., Evaluation Method for Predicting Dynamic Collapse ...
Yigang, C.Z.Z., Study on Seismic Characteristis of Single Layer Latticed ...
Sadeghi, A., Horizontal Earthquake Loading and L inea r/Nonlinear Seismic ...
Jamshidi, M., T.A. Majid, and A. Darvishi, Dynamic Behavior of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی الگوی توزیع بارمعادل استاتیکی لرزه ای درگنبدهای مشبک دولایه" توسط مرتضی جمشیدی، مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس؛ امیر درویشی، مربی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس؛ مهدی حمیدی، کارشناس ارشد زلزله؛ سیدابوالفضل میربابایی، کارشناس ارشد سازه نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی سازه، راه، معماری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خرپاهای فضایی ـ گنبدهای دولایه ـ طراحی لرزه ای ـ بار معادل استاتیکی هستند. این مقاله در تاریخ 6 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 974 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که وزن کم بازدهی سازه ای بسیار بالا و همچنین استفاده بهینه از مصالح بهمراه برخی دیگر از مزایای گسترده سازه های فضاکار موجب افزایش چشمگیر کاربردی این نوع خرپاها بعنوان سیستم سازه ای مناسب جهت پوشش سالن های بدون ستون از قبیل استادیوم های ورزشی سالن های آمفی تئاتر و سایر فضاهای با دهانه بزرگ شده است از سوی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی الگوی توزیع بارمعادل استاتیکی لرزه ای درگنبدهای مشبک دولایه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.