بررسی تاثیر صدای مداوم بر عملکرد شغلی کارکنان صنایع داروسازی: مطالعه موردی در یک صنعت تولید آمپول و ویال
Publish place: Occupational Medicine، Vol: 10، Issue: 4
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 218
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_TKJ-10-4_002
Index date: 20 August 2022
بررسی تاثیر صدای مداوم بر عملکرد شغلی کارکنان صنایع داروسازی: مطالعه موردی در یک صنعت تولید آمپول و ویال abstract
مقدمه: مواجهه با صدا یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی در صنایع مختلف بویژه صنایع داروسازی میباشد که میتواند در نهایت منجر به اثرات منفی گستردهای بر نیروی کار و عملکرد شغلی آنان گردد. مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط صدای مداوم با عملکرد شغلی کارگران یک صنعت داروسازی و تولید آمپول در ایران انجام پذیرفت.
روش کار: این مطالعه مقطعی بصورت توصیفی تحلیلی در سال ۱۳۹۶ و بر روی ۱۰۰ نفر از شاغلین در مواجهه با صدا در یک شرکت آمپول و ویالسازی در ایران انجام پذیرفت. اندازهگیری صدا مطابق با استاندارد ISO ۹۶۱۲:۲۰۰۹ انجام پذیرفت. بمنظور بررسی وضعیت عملکرد شغلی شاغلین نیز از پرسشنامه هرسی و گلداسمیت (مدل ACHIEVE) استفاده و هفت بعد تشکیل دهنده این پرسشنامه و نمره نهایی عملکرد شغلی برای هر فرد تعیین شد.
نتایج: نتایج نشان داد که بین مواجهه با صدا و عملکرد شغلی مجموع شاغلین کلیه سالنها ارتباط معکوس پایینی وجود دارد که از لحاظ آماری معنادار میباشد (۲۵۶/۰- =r۲، ۰۱/۰=P-value). همچنین مشخص شد که ارتباط معکوسی بین مواجهه با صدا و ابعاد هفتگانه وجود دارد اما این ارتباط فقط برای ابعاد توانایی، وضوح، ارزشیابی از لحاظ آماری معنادار میباشد (۰۵/۰>P-value).
نتیجهگیری: مطالعه حاضر نشان داد که مواجهه شاغلین صنایع داروسازی و تولیدآمپول با صدا در اکثر موارد بالاتر از مقدار مجاز بوده و این مواجهات باعث اثر منفی بر عملکرد شغلی شاغلین شده است.
بررسی تاثیر صدای مداوم بر عملکرد شغلی کارکنان صنایع داروسازی: مطالعه موردی در یک صنعت تولید آمپول و ویال Keywords:
بررسی تاثیر صدای مداوم بر عملکرد شغلی کارکنان صنایع داروسازی: مطالعه موردی در یک صنعت تولید آمپول و ویال authors
ایرج علیمحمدی
Tehran University of Medical sciences
فخرالدین احمدی کانرش
Iran University of Medical sciences
رضیه سلطانی
Shahid sadoughi University of Medical sciences
نصیبه نوری
Tehran University of Medical sciences
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :