سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روسازی راه

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,641

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISPESU01_039

Index date: 8 July 2012

استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روسازی راه abstract

امروزه بعد از آن که شبکه راه های ارتباطی در یک کشور گسترش کافی یافته و تکمیل یافتند ، عملیات حفظ و نگهداری را باید سرلوحه کار قرار داد. ترمیم و نگهداری و بهسازی راه ها ، دارای هزینه های بسیار بالایی بوده و این هزینه باید در زمان مطلوب و بهینه صرف گردد ؛ در غیر اینصورت عملیات ترمیم و بهسازی غیر اقتصادی خواهد بود . لذا برای آن که مدیریت و نگهداری روسازی در سطح و کیفیت قابل قبولی صورت پذیرد نیاز به یک سیستم پشتیبانی مدیریت می باشد . سیستم های گوناگونی امروز موجود هستند که می توان از آن ها در راستای این هدف بهره برد اما در این مطالعه سعی شده با توجه به وسعت شبکه معابر شهری و هزینه های سنگین تعمیرات و نیز هزینه های وارده بر کاربران ، استفاده از سیستم اطلاعات مکانی( GIS) در سیستم مدیریت روسازی عنوان گردد. یک سیستم اطلاعات مکانی کارا ، بستر مناسبی برای تمام جزئیات و شاخه هایی که می تواند توسط PMS بررسی شود، مهیا می کند. نتیجه حاصل از GIS/PMS یک ابزار قوی برای ارتقاء تمام اجزا و قسمت های PMS می باشد. بنابراین ، ایجاد و راه اندازی یک سیستم مدیریت شهری و استفاده از قابلیت های سیستم اطلاعات مکانی در آن ، می تواند موجب بهینه سازی و بهنگام سازی تعمیرات روسازی شده و همچنین هزینه ها را کاهش داده و توزیع آن را عملی نماید به طوری که یک مدیر روسازی می تواند راه ها و سایر تسهیلات مربوط به وسایل نقلیه اعم از رویه دار و بدون رویه را با سیستم GIS به خوبی مدیریت کند. در این مطالعه سعی شده که ضمن معرفی سیستم های GIS و PMS و در نظر گرفتن انتظاراتی که یک سیستم PMS از پایگاه پشتیبانی داده های خود دارد به بررسی کاربردهای عملی GIS در PMS پرداخته و با در نظر گرفتن مثالی عملی به مدل سازی شبکه روسازی معابر شهری در GIS پرداخت.

استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روسازی راه Keywords:

استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روسازی راه authors

شمس نوبخت

عضو هیئت علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت ایران

مهدی میناگر

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مدیری مهدی، خواجه خسرو، کارتو گرافی مدرن -GIS) سیستم اطلاعات ...
-مدیری مهدی . خواجه خسرو، "اشاره ای به سامانه های ...
ا-جهانی علی . مسگری سوسن GIS، به زبان ساده" _ ...
-عامری محمود . اخارزاده سید فرهاد، "مدیریت روسازی برای راهها، ...
-حامدی محمد جواد، بهینه سازی تخصیص منابع در مدیریت روکش ...
1]سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، معاونت امور اداری، مالی ...
-Harris _ Britton , "Begond Geograpic Information System : Computer ...
-Taglor . Kimberly , "GIS Technology" , Federal Computer Week ...
-Marbel . Duane , "Geographic Information System" , American Society ...
-Fine F , "Pavement Management S y S tem- Past-Present ...
1]-Florentina Farcas , Road Maintenance Using GIS , http : ...
-Odoki J.B , Kerali , Henry G.R , HDM 4 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روسازی راه" توسط شمس نوبخت، عضو هیئت علمی دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت ایران؛ مهدی میناگر، دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی سمینار ملی کاربرد GIS در برنامه ریزی اقتصادی، اجتماعی و شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم اطلاعات جغرافیایی ، سیستم مدیریت روسازی ، نشانه وضعیت روسازی ، واحد های نمونه هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه بعد از آن که شبکه راه های ارتباطی در یک کشور گسترش کافی یافته و تکمیل یافتند ، عملیات حفظ و نگهداری را باید سرلوحه کار قرار داد. ترمیم و نگهداری و بهسازی راه ها ، دارای هزینه های بسیار بالایی بوده و این هزینه باید در زمان مطلوب و بهینه صرف گردد ؛ در غیر اینصورت عملیات ترمیم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت روسازی راه با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.