سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش ژئومورفولوژی در مکانیابی بهینه جهت برنامه ریزی متناسب و مدیریت پایدار شهری

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,316

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GISPESU01_050

Index date: 8 July 2012

نقش ژئومورفولوژی در مکانیابی بهینه جهت برنامه ریزی متناسب و مدیریت پایدار شهری abstract

شناخت پدیده های مورفودینامیک فعال و تغییرات ژئومورفیک در مکانیابی و نیز در طراحی و سازگار نمودن نوع سازها و مصالح در پایداری آنها بسیار مهم است. داده های هیدروژئومورفولوژی اطلاعات مفیدی در زمینه وضعیت زیر ساخت ها و تعیین مناطق بحرانی و ناپایدار ، مکان یابی و استقرار نوع و کیفیت سازها مطابق با بستر های طبیعی مختلف را برای مهندسین عمران، معماری و مسکن و شهرسازی و برنامه ریزی و مدیریت شهری فراهم می نماید. نطفه اولیه مقر (Site) اغلب شهرهای قدیمی و نیز شهرهای معاصر در زمینهائی با توپوگرافی نسبتاٌ هموار شکل می گیرد. بتدریج با گسترش فضای کالبدی، شهرها و شهرکها و.. اراضی بیشتری اشغال نموده و با تنگناهای هیدروژئومورفولوژی (Hydro geomorphology) و مخاطرات محیطی زیادی برخورد می کنند. تلاش مهندسین عمران ، معماری و مسکن و شهرسازی در ارتباط با کیفیت و مقاومت مصالح و سازه ها، نوع و سبک معماری و کاربری اراضی، بدون بهره گیری از داده های هیدروژئومورفولوژی در جهت توسعه پایدار نخواهد بود. اثرات انواع حرکات توده ای کاتاستروفیک و تغییرات دیاستروفیک نظیر سوتیراژ، انحلال، فرونشست تدریجی زمین (subsidence)، خاصیت تیکسوتروپی (Ticsotrophy) سازندها(آب دادن سازند ها و افزایش تنش برشی آنها در مواقع زمین لرزه)، رسیدن به مرز آتربرگ و روانگرانی(غالباٌ ماسه های ریزدانه بهمراه لیمون و سیلت)، خسارتهای هنگفتی به ساخت و سازها وارد می کنند.

نقش ژئومورفولوژی در مکانیابی بهینه جهت برنامه ریزی متناسب و مدیریت پایدار شهری Keywords:

ژئومورفولوژی شهری , مخاطرات هیدروژئومورفولوژی-پایداری و ناپایداری محیط , توسعه پایدار شهری

نقش ژئومورفولوژی در مکانیابی بهینه جهت برنامه ریزی متناسب و مدیریت پایدار شهری authors

موسی عابدینی

استادیار گروه جغرافیای دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- رهنمائی، محمد تقی(1385) بررسی ناپایداری امنیتی کلانشهر تهران براساس ...
- زمردیان، محمد. جعفر(1381)، کاربرد جغرافیای طبیعی در برنامه ریزی ...
- پرهیز گار، اکبر(1384)، « بوم شهر و آثار آن ...
- مقیمی، ابراهیم و گودرزی، شاپور(1382)، مخاطرات محیطی. ترجمه .نوشته ...
-گودرزی، شاپور(378 1).ژئومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی.ترجمه(نوشته آریو.کوک وجی.سی.دورکمپ)اجلد اول.انتشارات ...
- عابدینی، موسی (1389)بررسی مخاطرات هیدروژئومورفولوژی در ناپایداری فونداسیون ساخت ...
- ناطقی الهی، فریبرز ومعتمدی، مهرتاش(382 1)، طراحی و اجرای ...
-Marsal.R.J(1965)Discussion of shear strength .Proc of the International Conference O1 ...
- Francesco, S, et al , (2009), Curvature analysis as ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش ژئومورفولوژی در مکانیابی بهینه جهت برنامه ریزی متناسب و مدیریت پایدار شهری" توسط موسی عابدینی، استادیار گروه جغرافیای دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی سمینار ملی کاربرد GIS در برنامه ریزی اقتصادی، اجتماعی و شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژئومورفولوژی شهری، مخاطرات هیدروژئومورفولوژی-پایداری و ناپایداری محیط، توسعه پایدار شهری هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1316 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناخت پدیده های مورفودینامیک فعال و تغییرات ژئومورفیک در مکانیابی و نیز در طراحی و سازگار نمودن نوع سازها و مصالح در پایداری آنها بسیار مهم است. داده های هیدروژئومورفولوژی اطلاعات مفیدی در زمینه وضعیت زیر ساخت ها و تعیین مناطق بحرانی و ناپایدار ، مکان یابی و استقرار نوع و کیفیت سازها مطابق با بستر های طبیعی مختلف را ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله نقش ژئومورفولوژی در مکانیابی بهینه جهت برنامه ریزی متناسب و مدیریت پایدار شهری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.