سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر حضور زائده ی چسبی بر توزیع تنش در اتصالات لبه ای مواد مرکب

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,128

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME20_311

Index date: 8 July 2012

بررسی اثر حضور زائده ی چسبی بر توزیع تنش در اتصالات لبه ای مواد مرکب abstract

در این مقاله، توزیع تنش برشی میان لایهای در اتصالات تک لبه و جفت لبه حاوی زائده بررسی شده است. از یک حل تحلیلی بسته بر مبنای تئوری شیرلگ اصلاح شده، به منظور تحلیل توزیع تنش برشی میان لای ه ای بین چسب و لایه ها استفاده شده است. در این تحلیل علاوه بر در نظر گرفتن تنش کششی در چسب و تغییرات تنش برشی در راستای ضخامت، اثرات گرما، طول زائده، مدول الاستیک چسب و لایه های چسبیده شده بر تغییرات تنش برشی در اتصال حاوی زائده نیز در نظر گرفته شده است. بر اساس نتایج بدست آمده، درصد تغییرات تنش برشی ناشی از حضور زائده برای اتصال تک لبه و جفت لبه کاملا مشابه است. هرچه سفتی لایه ی چسب افزایش یابد و یا از سفتی لایه های چسبیده شده کاسته شود، درصد کاهش تنش برشی بیشینه در اثر حضور زائده بطور محسوسیافزایش می یابد. در مواردی با افزایش طول زائده، درصد کاهش تنش برشی بیشینه نسبت به حالت بدون زائده، بیش از % 30 خواهد بود. بطور کلی با افزایش دما، تنش برشی بیشینه در اثر حضور زائده به صورت خطی افزایش می یابد. نتایج به دست آمده از حل تحلیلی با نتایج به دست آمده از تحلیل اجزاءِ محدود مقایسه شده و تطابق خوبی نیز بین نتایج به دست آمده از دو روش مذکور مشاهده شده است.

بررسی اثر حضور زائده ی چسبی بر توزیع تنش در اتصالات لبه ای مواد مرکب Keywords:

بررسی اثر حضور زائده ی چسبی بر توزیع تنش در اتصالات لبه ای مواد مرکب authors

محمد شیشه ساز

استاد گروه مکانیک، دانشگاه شهید چمران اهواز

نوید باوی

کارشناس ارشد مکانیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
28 اردیبهشت ISME2012، 1391 ...
Adams RD, Peppiatt NA. J Strain Anal, 1974, pp. 185-193. ...
Frostig Y, Baruch M, Vilnai O, Sheinman I. Jornal of ...
Frostig Y, Thomsen OT, Mortensen F Jornal of Engineering Mechanics, ...
Rossettos, J. N., Lin, P., Nayeb-Hashemi , H., "Comparison of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر حضور زائده ی چسبی بر توزیع تنش در اتصالات لبه ای مواد مرکب" توسط محمد شیشه ساز، استاد گروه مکانیک، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ نوید باوی، کارشناس ارشد مکانیک نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنش برشی میان لایه ای، اتصالات چسبی، شیرلگ اصلا حشده، اجزاءِ محدود هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1128 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، توزیع تنش برشی میان لایهای در اتصالات تک لبه و جفت لبه حاوی زائده بررسی شده است. از یک حل تحلیلی بسته بر مبنای تئوری شیرلگ اصلاح شده، به منظور تحلیل توزیع تنش برشی میان لای ه ای بین چسب و لایه ها استفاده شده است. در این تحلیل علاوه بر در نظر گرفتن تنش کششی در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی چسب و رزین طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر حضور زائده ی چسبی بر توزیع تنش در اتصالات لبه ای مواد مرکب با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.