سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی علل خرابی در اسکله ها و ارائه روش های تقویت آنها

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,025

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CMCILFUS02_031

Index date: 21 July 2012

بررسی علل خرابی در اسکله ها و ارائه روش های تقویت آنها abstract

سازه های دریایی و تاسیسات بندری موجود در کشورمان در زمره تاسیسات زیر بنایی مهمی به شمار میروند که به دلیل بتنی یا فلزی بودن در معرض پوسیدگی و تخریب ناشی از قرار گرفتن در محیط دریایی هستند. در موارد متعددی این سازه ها و تاسیسات طی سالیان متمادی نه به قدر کفایت بازرسی و نگهداری شده اند و نه به لحاظ قابلیت ادامه خدمت رسانی مورد ارزیابی قرار گرفته اند. محیط دریایی به دلیل داشتن ویژگی های اساسی متفاوت در بخش های مختلف خود از ناحیه اتمسفری (جوی) تا ناحیه پاشش و تر و خشک شدن و ناحیه غوطه وری و در نهایت فصل مشترک با خاک از نقطه نظر نوع و روند بروز خرابی و درجه پیشرفت آن دارای عملکردهای گوناگونی است. این امر بر حساسیت های ویژه تاثیر این محیط بر روی سازه ها و تاسیسات مجاور آن می افزاید. با توجه به مزایای فراوان FRP از قبیل نسبت وزن به حجم کم، نفوذناپذیری مغناطیسی، امکان تقویت به صورت خارجی، حمل و نقل آسان، مقاومت در برابر خوردگی و ضربه، مقاومت کششی بالا و همچنین مقاومت در برابر شرایط و عوامل محیطی به دنبال روشی برای تقویت اسکله ها به کمک این مواد خواهیم بود.

بررسی علل خرابی در اسکله ها و ارائه روش های تقویت آنها Keywords:

بررسی علل خرابی در اسکله ها و ارائه روش های تقویت آنها authors

ابراهیم سلیمانی

کارشناس ارشد مهندسی دریا

مهدی علیخانی

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشجوی فوق لیسانس سازه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "بررسی علل خرابی در اسکله ها و ارائه روش های تقویت آنها" توسط ابراهیم سلیمانی، کارشناس ارشد مهندسی دریا؛ مهدی علیخانی، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، دانشجوی فوق لیسانس سازه نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش مدیریت بحران در صنعت ساختمان، شریان های حیاتی و سازه های زیرزمینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های دریایی، خوردگی، مقاوم سازی، FRP هستند. این مقاله در تاریخ 31 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2025 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سازه های دریایی و تاسیسات بندری موجود در کشورمان در زمره تاسیسات زیر بنایی مهمی به شمار میروند که به دلیل بتنی یا فلزی بودن در معرض پوسیدگی و تخریب ناشی از قرار گرفتن در محیط دریایی هستند. در موارد متعددی این سازه ها و تاسیسات طی سالیان متمادی نه به قدر کفایت بازرسی و نگهداری شده اند و نه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی علل خرابی در اسکله ها و ارائه روش های تقویت آنها با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.