سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مصرف هوشمند انرژی در خانه های هوشمند

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,387

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EECO02_033

Index date: 10 August 2012

مصرف هوشمند انرژی در خانه های هوشمند abstract

درکشور ما تاکنون اقدامات مفیدی در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی به ثمر رسیده است. اما همچنانپتانسیلهای بسیار گسترده ای برای بهینه سازی مصرف انرژی در کشور وجود دارد، در بخش ساختمان بیش ازیک سوم انرژی مصرفی کشور به هدر می رود یعنی سالیانه بیش از ده میلیارد دلار!؟. این در حالی است که بااستفاده از فناوریهای نوین و هوشمند در ساختمانها، می توان بطور قابل توجهی در مصرف انرژی صرفه جویینمود. در مقاله حاضر این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و میزان صرفه جویی حاصله بعد از بکارگیری روشهایهوشمند، ارزیابی شده است.

مصرف هوشمند انرژی در خانه های هوشمند Keywords:

مصرف هوشمند انرژی در خانه های هوشمند authors

زهرا هاشمی پرپنجی

دانشگاه پیام نور

بابک درویش روحانی

دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عشقی ملایری، بهروز. "مجموعه مقالات دومین کنفرانس روش های پیشگیری ...
محمدی اردهالی، مرتضی. "مفاهیم بهینه‌سازی مصرف انرژی"، مجله اقتصاد انرژی، ...
عرب، قا سم، بر ا تی ملایری، عقیل، مقا یسه ...
اکبر ترکان، "ترازنامه هیدروکربوری کشور سال1385"، موسسه مطالعات بین المللی ...
G. Dewsbury and M. Edge, Designing The Home To Meet ...
Davidoff, S., Lee, M.K., Zimmerman, J., & Dey, A.K Socially-aware ...
Jahnke, J.H., d'Entremont, M., & Stier, J. Facilitating the programming ...
K. Cheverst, K. Clarke, G. Dewsbury, T. Hemmings, J. Hughes ...
L. Manderville, Towards The SUPERHOM. Bringing Home the IT Revolution, ...
L. Suchman, Working relations of technology production and use, in: ...
BeomJin Kang, DaeHeon Park, KyungRyung Cho, A:ء ChangSun Shin, SungEon ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مصرف هوشمند انرژی در خانه های هوشمند" توسط زهرا هاشمی پرپنجی، دانشگاه پیام نور؛ بابک درویش روحانی، دانشگاه پیام نور نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری اصلاح الگوی مصرف انرژی الکتریکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهینه سازی، انرژی، فناوری، هوشمند هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1387 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که درکشور ما تاکنون اقدامات مفیدی در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی به ثمر رسیده است. اما همچنانپتانسیلهای بسیار گسترده ای برای بهینه سازی مصرف انرژی در کشور وجود دارد، در بخش ساختمان بیش ازیک سوم انرژی مصرفی کشور به هدر می رود یعنی سالیانه بیش از ده میلیارد دلار!؟. این در حالی است که بااستفاده از فناوریهای نوین و هوشمند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مصرف هوشمند انرژی در خانه های هوشمند با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.