سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی و ساخت خشک کن خورشیدی همرفت اجباری هوشمند برای توت

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,514

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM06_087

Index date: 10 August 2012

طراحی و ساخت خشک کن خورشیدی همرفت اجباری هوشمند برای توت abstract

با روبه اتمام بودن منابع اصلی تامین انرژی امروزه بشر (سوخت های فسیلی)، اهمیت استفاده از انرژی های تجدید شونده ماننده خورشید افرایش می یابد. میوه ها بخصوص توت با داشتن رطوبت بالا و بافت لطیف نسبتبه فرآیند خشک کردن حساس بوده و خشک کردن آنها با دمای بالا در خشک کن های صنعتی موجب از دست دادن رنگ و طعم آنها شده و خشک کردن با روش های سنتی نیز باعث آلودگی و اتلاف محصول می شود. از اینرو استفاده از خشک کن های خورشیدی برای میوه ها بسیار مناسب است. خشک کن خورشیدی طراحی شده از نوع پخشی همرفت اجباری بوده و دارای ظرفیت ۵ کیلو گرم توت تازهبرای خشک کردن در دو روز تابستانی است. در محاسبات خشک کن از مقادیر انرژی تابشی و ارقام هواشناسی کرمانشاه استفاده شد. برای جابجایی هوا در داخل خشک کن از یک فن کوچک که انرژی خود را از برق تولید شده توسط یک سلول خورشیدی می گیرد، استفاده شده است. برای گرم کردن هوا از جمع کننده صفحه تخت پره دار با مساحت مفید ۱/۱m۲استفاده شد. محفظه خشک کن دارای دو سینی هر یک به ابعاد ۱×۰/۳m۲ است ازویژگی های این خشک تولید برق مورد نیاز خود از طریق یک سلول خورشیدی و همچنین دارا بودن یک جعبه کنترل با خصوصیات بسیار بالا از جمله کنترل دور فن برحسب دمای هوای صفحه جاذب می باشد. در ارزیابیخشک کن که در اوایل شهریور ماه ۱۳۸۸ انجام شد، از توت سفید درختی استفاده شده و سرعت خشک کردن با خشک کن حدود سه برابر خشک شدن محصول در هوای آزاد (تحت تابش مستقیم) به دست آمد.

طراحی و ساخت خشک کن خورشیدی همرفت اجباری هوشمند برای توت Keywords:

خشک کن خورشیدی , جمع کننده انرژی خورشیدی , فتوولتائیک , صفحه جاذب تخت پره دار , جعبه کنترل

طراحی و ساخت خشک کن خورشیدی همرفت اجباری هوشمند برای توت authors

فرهاد موسوی

دانشجوی کارشناسی ارشدمکانیک

اکبر صناعی

استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی وا

ابراهیم ابراهیمی

استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

احمد سهیلی مهدی زاده

مربی گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ayensu _ 1 997 .Dehydration of food crops using a ...
Bleier F.P.1998.FAN Handbook: Selection, Application and design. Mc Graw-Hill. New ...
R.L. and J.B. Franzini. 1977.Fluid Mechanics with ...
El-Sebaii AA, Aboul-Enein S, Ramadan MRI, El-Gohary HG. 2002. Experimental ...
Holman J.P 1980. Thermodynamis _ edition. McGraw-Hil. New York. ...
Koyuncu T. 2006. An investigation On the performance improvement of ...
Li Z, Zhong H, Tang R. 2006. Experimental investigation On ...
Mohsenin N.N. 1986.Physical Properties of Plant and Animal Materials. Gordon ...
Mwithiga G, Kigo SN. 2006. Performance of a solar dryer ...
Nasar S.A.1995 Electrical Machines and Power Systems, volume 1.Internationl edition. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی و ساخت خشک کن خورشیدی همرفت اجباری هوشمند برای توت" توسط فرهاد موسوی، دانشجوی کارشناسی ارشدمکانیک؛ اکبر صناعی، استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی وا؛ ابراهیم ابراهیمی، استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه؛ احمد سهیلی مهدی زاده، مربی گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشک کن خورشیدی، جمع کننده انرژی خورشیدی، فتوولتائیک، صفحه جاذب تخت پره دار، جعبه کنترل هستند. این مقاله در تاریخ 20 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1514 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با روبه اتمام بودن منابع اصلی تامین انرژی امروزه بشر (سوخت های فسیلی)، اهمیت استفاده از انرژی های تجدید شونده ماننده خورشید افرایش می یابد. میوه ها بخصوص توت با داشتن رطوبت بالا و بافت لطیف نسبتبه فرآیند خشک کردن حساس بوده و خشک کردن آنها با دمای بالا در خشک کن های صنعتی موجب از دست دادن رنگ و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی و ساخت خشک کن خورشیدی همرفت اجباری هوشمند برای توت با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.