سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی تغییرات بارش 3020-2011 با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان )

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,500

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI11_197

Index date: 12 August 2012

پیش بینی تغییرات بارش 3020-2011 با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان ) abstract

شبکه های محاسباتی مدل های گردش عمومی جو (GCM) به دلیل بزرگ مقیاس بودن و قدرت تفکیک کم برای استفاده در ابعاد یک ایستگاه باید ریز مقیاس شوند، از این رو از مولدهای هواشناسی جهت ریز مقیاس کردن استفاده می شود. با استفاده از خروجی مدل گردش- عمومی و مولدهای هواشناسی می توان اقلیم منطقه را شبیه سازی نمود. در این مطالعه از داده های خروجی مدل گردش عمومی HadCM3 با سه سناریو تغییر اقلیم A1B و A2 و B1 توسط مدل LARS-WG در ایستگاه کرمان ریز مقیاس شده است . نتایج حاصل از آن در دوره پایه 2010-1991 و دوره آینده 2030-2011 مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. در ارزیابی مدل LARS-WG به بررسی میزان خطای داده های مشاهداتی و شبیه سازی شده بررسی شد و مدل برای منطقه مناسب ارزیابی شد. پس از آن تغییرات بارش و طول بازه خشک و تر بررسی شد. نتایج حاصل از بررسی میانگین بارش ماهانه ، فصلی نشان می دهد که بارش در همه ماه های سال و همه فصول در ایستگاه کرمان افزایش بارش را به همراه دارد. همچنین میانگین بارش در 20 سال آتی نشان می دهد که افزایش بارش در ایستگاه کرمان حدود 25 درصد خواهد بود. بررسی طول بازه تر و خشک نشان داد که طول بازه تر رو ه افزایش می باشد.

پیش بینی تغییرات بارش 3020-2011 با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان ) Keywords:

پیش بینی تغییرات بارش 3020-2011 با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان ) authors

فریده السادت هاشمی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد

سید محمد موسوی بایگی

دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه فردوسی مشهد

بهرام بختیاری

دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه شهید باهنر کرمان

کامران داوری

دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بایان ا.، نجفی نیک ز.، زابل عباسی ف، حبیبی نوخندان ...
عباسی ف، ملبوسی ش.، بابائیان ا.، اثمری م.، برهانی ر0، ...
عباسی ف، بابائیان ا.، حبیبی نوخندان م، مختاری ل، ملبوسی ...
I4] عسگری ا.، رحیم زاده ف، (1385). "مطالعه تغییر پذیری ...
I5] محمدی ح، مقبل م.، رنجبر ف.، (1389). "مطالعه تغییرات ...
Darren, L. Yazhouluo, F., and Minghua, Z., (2009). "Climate changes ...
Hashmi, M. Z., Shamseldin, A.Y., and Melville, B.W., (2009). "Downscaling ...
Hashmi, M. Z., Shamseldin, .A. Y., and Melville, B. W., ...
IPCC (2007) Climate Change 2007. the Fourth Assessment Report (AR4) ...
serial approach to local stochastic A:ه [10] Rasco, P., Szeidl, ...
Semenov M. 2007. Developing of high -resolution UKCUP 02-based climate ...
Semenov, M., and Barrow, E., (2002). :LARS-WG a stochastic weather ...
Semenov, M., Brooks, R., Barrow, E., and Richardson, C., (1998). ...
Special Report on Emission Scenarios (SRES). (2000). Int _ rgovernmental ...
Wilby, R., Dawson, C., and Barrow, E., (2002). :SDSM a ...
Wilby, R. L., (1999). _ weather generation game: A review ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیش بینی تغییرات بارش 3020-2011 با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان )" توسط فریده السادت هاشمی نسب، دانشجوی کارشناسی ارشد هواشناسی کشاورزی ، دانشگاه فردوسی مشهد؛ سید محمد موسوی بایگی، دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه فردوسی مشهد؛ بهرام بختیاری، دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ کامران داوری، دانشیار گروه مهندسی آب ، دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل گردش عمومی جو ، مولدهای هواشناسی ، ریز مقیاس نمایی ، سناریوهای تغییر اقلیم هستند. این مقاله در تاریخ 22 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1500 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شبکه های محاسباتی مدل های گردش عمومی جو (GCM) به دلیل بزرگ مقیاس بودن و قدرت تفکیک کم برای استفاده در ابعاد یک ایستگاه باید ریز مقیاس شوند، از این رو از مولدهای هواشناسی جهت ریز مقیاس کردن استفاده می شود. با استفاده از خروجی مدل گردش- عمومی و مولدهای هواشناسی می توان اقلیم منطقه را شبیه سازی نمود. در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تغییر اقلیم طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی تغییرات بارش 3020-2011 با استفاده از مدل ریز مقیاس کننده و مدل گردش عمومی جو ( مطالعه موردی : شهر کرمان ) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.