سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری برپرورش ماهی تیلاپیا درجهان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,841

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RSAFES01_040

Index date: 20 August 2012

مروری برپرورش ماهی تیلاپیا درجهان abstract

ماهی تیلاپیا بومی آفریقا مدیترانه و خاورمیانه است این ماهی دومین گروه از ماهیان از نظر صید از منابع وحشی پس از کپورماهیان درجهان است تیلاپیا درتراکم های بالا قابل پرورش بوده و طول مدت پرورش آن کوتاه و درطی یک دوره 4-3 ماه میتواند به وزن 400-300 گرم برسددرشرایط نامطلوب محیطی امکان پرورش ان وجود داشته و بصورت تک جنسی و حتی بصورت توام با سایرآبزیان از جمله کپور ماهیان چینی و میگوی آب شیرین قابلیت پرورش و تولید را دارد رشد بهینه این ماهی دردمای آب بالاتر از 22 درجه سانتی گراد بوده و بهترین شرایط پرورش ان درمناطق گرمسیر می باشد چین از بزرگترین تولید کننده های این ماهی بوده از بهترین ماهیانی است که میتواند نقش مهمی درتوسعه آبزی پروری داشته باشد.

مروری برپرورش ماهی تیلاپیا درجهان Keywords:

مروری برپرورش ماهی تیلاپیا درجهان authors

محمدصالح تمسکی

دانشجویان کارشناسی منابع طبیعی گرایش شیلات

مجتبی پوریا

کارشناسان مدیریت شیلات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-ابتکاری، رضا، 1385. پرورش تیلاپیا در جهان، مجله آبزی پرور، ...
نوروزی، شقایق. 1382. غذادهی در استخرهای میگوی بری تیلایا و ...
فلاحتی مروست، علی. مجدی، مرتضی. چرخه زندگی و زیست شناسی ...
TILAPIA: Profile and Economic Importance, Kamal Mjoun and kurta. October ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری برپرورش ماهی تیلاپیا درجهان" توسط محمدصالح تمسکی، دانشجویان کارشناسی منابع طبیعی گرایش شیلات؛ سعید پهلوانی؛ مجتبی پوریا، کارشناسان مدیریت شیلات؛ ساسان شاه محمودی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی همایش منطقه ای مطالعات کاربردی در شیلات و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تیلاپیا، منابع وحشی، صید، میگوی آب شیرین، کپورماهیان چینی هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2841 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ماهی تیلاپیا بومی آفریقا مدیترانه و خاورمیانه است این ماهی دومین گروه از ماهیان از نظر صید از منابع وحشی پس از کپورماهیان درجهان است تیلاپیا درتراکم های بالا قابل پرورش بوده و طول مدت پرورش آن کوتاه و درطی یک دوره 4-3 ماه میتواند به وزن 400-300 گرم برسددرشرایط نامطلوب محیطی امکان پرورش ان وجود داشته و بصورت تک ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پرورش آبزیان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مروری برپرورش ماهی تیلاپیا درجهان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.