سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حل مساله تخصیص ترافیک با محدودیت ظرفیت با استفاده از توابع جریمه

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,720

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_019

Index date: 18 September 2006

حل مساله تخصیص ترافیک با محدودیت ظرفیت با استفاده از توابع جریمه abstract

مدل تخصیص ترافیک مرحله چهارم از سیستم مدلهای حمل و نقل شهری است. در ادبیات تخصیص ترافیک، در حالتی که ظرفیت کمانها نامحدود در نظر گرفته شود، روشهایی نظیر فرانگ- ولف قابلیت حل کارای این مساله را دارا هستند. در این روشها زیر مساله خطی شده معادل یافتن کوتاهترین مسیر بین مبدا- مقصدها است. ولی، در حالت کلی، ظرفیت کمانهای شبکه محدود است و در نظرگیری صریح این نوع محدودیت در مساله تخصیص ترافیک سبب تبدیل زیر میاله خطی شده به مساله جریان چند کالایی با هزینه کمینه می گردد که حل آنرا مشکل می سازد. روش دیگر در نطرگیری محدودیت ظرفیت کمانها به صورت ضمنی و استفاده از توابع هزینه (‌جریمه) حساس به ظرفیت کمانهای شبکه است بنحوی که افزودن این توابع زمان سفر کمانها سبب رعایت محدودیت ظرفیت کمانها می شود. در این مقاله یک تابع جریمه مناسب برای این منظور پیشنهاد، و کارایی آن در حل مساله تخصیص ترافیک با محدودیت ظرفیت مورد بررسی قرار می گیرد. نتایج این روش با سایر روشهای درنظرگیری محدودیت ظرفیت، نظیر تابع جریمه داخلی (IPF) و ضریب لاگرانژ افزایشی (ALM) ، مورد مقایسه قرار گرفته است. همچنین این روش برای شبکه واقعی شهر مشهد که در آن کمانهای منتهی به چراغ های راهنمایی با ظرفیت محدود در نظر گرفته شده اند بیان شده است.

حل مساله تخصیص ترافیک با محدودیت ظرفیت با استفاده از توابع جریمه Keywords:

حل مساله تخصیص ترافیک با محدودیت ظرفیت با استفاده از توابع جریمه authors

هدایت ذکایی آشتیانی

استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

امیرحسین شهپر

دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف

عباس بابازاده

استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بابازاده، ع. و آشتیانی، ه.:.، حل مساله تخصیص همگانی با ...
Wardrop J.G., 1952, Some Theoretical Aspects of Road Traffic Research, ...
Beckman M.J., McGuire C.B., Winsten C.B., 1956, Studies in the ...
LeBlanc L.J., 1973, Mathematical Programming Algorithms for Large Scale Network ...
Daganzo C.F., 1977 a, b, On the Traffic Assignment Problem ...
Prashker I.N., Toledo T., 2001, Adaptation of the Gradient Projection ...
Larsson T., Patriksson M., 1995, An Augmented Lagrangian Dual Algorithm ...
Aashtiani H.Z., 1979, The Multi-Modal Traffic Assignment Problem, Ph.D. Dissertation, ...
Yu N., Zhang H. M., Der- Horng L., 2003, Models ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حل مساله تخصیص ترافیک با محدودیت ظرفیت با استفاده از توابع جریمه" توسط هدایت ذکایی آشتیانی، استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف؛ امیرحسین شهپر، دانشجوی دکتری دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی شریف؛ عباس بابازاده، استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تخصیص ترافیک ، محدودیت ظرفیت ، تابع جریمه هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1720 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدل تخصیص ترافیک مرحله چهارم از سیستم مدلهای حمل و نقل شهری است. در ادبیات تخصیص ترافیک، در حالتی که ظرفیت کمانها نامحدود در نظر گرفته شود، روشهایی نظیر فرانگ- ولف قابلیت حل کارای این مساله را دارا هستند. در این روشها زیر مساله خطی شده معادل یافتن کوتاهترین مسیر بین مبدا- مقصدها است. ولی، در حالت کلی، ظرفیت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حل مساله تخصیص ترافیک با محدودیت ظرفیت با استفاده از توابع جریمه با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.