سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی قاب خمشی بتنی با شکل پذیری متوسط معرفی شده در آیین نامه زلزله 2800 ایران (ویرایش سوم)

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,840

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_087

Index date: 18 September 2006

ارزیابی قاب خمشی بتنی با شکل پذیری متوسط معرفی شده در آیین نامه زلزله 2800 ایران (ویرایش سوم) abstract

طراحی لرزه ای سازه ها بر اساس نیرو که روش متداول در آیین نامه ها می باشد نمی تواند به تنهایی مبنای مناسبی برای طراحی و کنترل عملکرد لرزه ای سازه ها باشد. همانطور که می دانیم آیین نامه لرزه ای ایران( استاندارد 2800 ویرایش سوم) بر پایه تحلیل های خطی استوار بوده و هیچ معیاری برای کنترل حصول هدفهای طراحی خود، در اختیار طراحان قرار نمی دهد لذا در این تحقیق قابهای خمشی بتن آرمه بعنوان یکی از متداولترین سیستم های بار بر جانبی در کشور با استفاده از روش طراحی بر اساس عملکرد مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است. برای این منظور مدلهای ساختمانی قاب خمشی با شکل پذیری متوسط با مشخصاتی که بتواند نماینده ساختمانهای متعارف و متداول طراحی شده در سطح کشور باشد، بر اساس آیین نامه های بارگذاری و زلزله ایران طراحی گردیده و سپس با استفاده از روش طیف- ظرفیت به عنوان یکی از معتبرترین روشهای طراحی بر اساس عملکرد مورد ارزیابی قرار گرفته اند. بررسی موردی مدلها نشان داد که قابهای خمشی بتنی متعارف با شکل پذیری متوسط، اهداف لرزه ای آیین نامه 2800 ( ویرایش سوم) را با حاشیه اطمینان خوبی برآورده می سازند. این حاشیه اطمینان می تواند ناشی از دوراندیشی ضمن آیین نامه های مذکور به علت ساده سازی های موجود در روشهای تحلیل خطی ( مورد استفاده در این آیین نامه ها) همچنینی نگاه واقع گرایانه این آیین نامه ها به نحوه و کیفیت ساخت و اجرا در کشور باشد.

ارزیابی قاب خمشی بتنی با شکل پذیری متوسط معرفی شده در آیین نامه زلزله 2800 ایران (ویرایش سوم) Keywords:

ارزیابی قاب خمشی بتنی با شکل پذیری متوسط معرفی شده در آیین نامه زلزله 2800 ایران (ویرایش سوم) authors

یعقوب محمدی

استادیار بخش عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبی

سعید الفاظ

کارشناسی ارشد سازه دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل

انوشیروان امامی

کارشناسی ارشد سازه دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
الفاظ، سعید.1385.ارزیابی رفتار لرزه ای ساختمانهای قاب خمشی بتنی با ...
پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله. 1381.دستورالعمل بهسازی ...
Applied Technology Council (ATC) , 1996 , 'Seismic Evaluation and ...
Applied Technology Council, 1997 , ?NEHRP Guidelines for the Seismic ...
SEAOC, 1 995 , 'Vision2000 _ P erformance-B ased Seismic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی قاب خمشی بتنی با شکل پذیری متوسط معرفی شده در آیین نامه زلزله 2800 ایران (ویرایش سوم)" توسط یعقوب محمدی، استادیار بخش عمران دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبی؛ سعید الفاظ، کارشناسی ارشد سازه دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل؛ انوشیروان امامی، کارشناسی ارشد سازه دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی بر اساس عملکرد ، تحلیل استاتیکی غیرخطی ، قاب خمشی بتنی ، روش طیف ظرفیت ،‌معیار پذیرش هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3840 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که طراحی لرزه ای سازه ها بر اساس نیرو که روش متداول در آیین نامه ها می باشد نمی تواند به تنهایی مبنای مناسبی برای طراحی و کنترل عملکرد لرزه ای سازه ها باشد. همانطور که می دانیم آیین نامه لرزه ای ایران( استاندارد 2800 ویرایش سوم) بر پایه تحلیل های خطی استوار بوده و هیچ معیاری برای کنترل حصول ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی قاب خمشی بتنی با شکل پذیری متوسط معرفی شده در آیین نامه زلزله 2800 ایران (ویرایش سوم) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.