سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینهسازی مخازن سطوح آبگیر منازل مسکونی در شهرها

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,125

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE09_818

Index date: 28 September 2012

بهینهسازی مخازن سطوح آبگیر منازل مسکونی در شهرها abstract

سطوح روکش شده، پشت بام ساختمانها، سطوح خیابانها و امثال آنها در شهرها همانند مانعی در برابر نفوذ آب باران به داخل خاک و تغذیه سفره آب زیرزمینی عمل میکنند و سبب میشوند که بخش بیشتری از بارندگی به رواناب سطحی و سیلاب تبدیل شوند. از طرف دیگر اکثر شهرهای ایران برای تامین آب شرب و غیرشرب با مشکل رو به رو هستند. با جمعآوری آبهای سطحی شهر نیاز مصارف غیرشرب و آبیاری تامین میشود. از آنجایی که سطح وسیعی از مساحت شهرها را پشت بام منازل مسکونی تشکیل میدهد، حجم آب استحصالی از سطح پشت بام منازل قابل توجه است و میتواند بخشی از نیاز غیر شرب ساکنین منازل مسکونی را تامین نماید. در این روش، سطح استحصال آب باران شامل مساحت پشت بام منازل مسکونی میباشدکه به وسیله شیب پشت بام به طرف ناودانی یا چاهکهایی به سمت مخزن جمعآوری آب هدایت میشوند ومقدار مازاد آب باران جمع شده از مخزن سرریز شده و به سمت شبکههای فاضلاب انتقال مییابد. برای بهینهسازی ابعاد مخازن سطوح آبگیر که مهمترین اجزاء سطوح آبگیر منازل میباشد، ابتدا پارامترهای هیدرولوژیکی منطقه مورد نظر را بررسی کرده و بر اساس آمار بارندگی یک دوره زمانی مشخص و برای تامین درصدی از نیاز غیر شرب منازل، یک رابطه مشخص برای حجم مخزن تعریف میشود و بهینهسازی حجم بر اساس میزان ورودیها و خروجیها به کمک برنامه کامپیوتری انجام میگیرد. طراحی بهینه مخازن باعث کاهش حجم اشغال در منازل شده و به دنبال آن کاهش هزینههای ساخت را دارد، بنحوی که ساکنین بیشتری برای ساختن این نوع مخازن در منازل تشویق میشوند. بر اساس نتایج بدست آمده در این تحقیق، در مناطقی که بارندگی با توزیع زمانی مناسب دارند، میتوان به بیشترین درصد تامین نیاز غیر شرب ساکنین با ابعاد بهینه مخزن دست یافت بنحویکه ساخت آنها هم توجیه اقصادی داشته باشند

بهینهسازی مخازن سطوح آبگیر منازل مسکونی در شهرها Keywords:

بهینهسازی مخازن سطوح آبگیر منازل مسکونی در شهرها authors

محمدحسین رشدی مهرآبادی

گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ت

بهرام ثقفیان

گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ع

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رشیدی مهرآبادی، م. ح. (139Q) "بررسی تاثیرات سطوح آبی باران ...
Vaes, G., Berlamont, J. "The effect of rainwater storage tanks ...
Ghisi, E., Tavares, D.D.F., Rocha, V.L. (2009). "Rainwater harvesting in ...
Palla, A., Gnecco, I., Lanza, L. G. (2011). "Non-dimens ional ...
Sturm, M., Zimmermann, M., Schitz, K., Urban, W., Hartung, H. ...
Domenech, L., Sauri, D. (2010). _ comparative appraisal of the ...
Villarreal, E. L., Dixon, A., (2011). "Analysis of a rainwater ...
Su, M. D. Lin, C. H., Chang, L. F., kang, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینهسازی مخازن سطوح آبگیر منازل مسکونی در شهرها" توسط محمدحسین رشدی مهرآبادی، گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ت؛ بهرام ثقفیان، گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ع نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مخازن سطوح آبگیر، بهینهسازی، سطح استحصال آب باران، ساختمانهای مسکونی هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1125 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سطوح روکش شده، پشت بام ساختمانها، سطوح خیابانها و امثال آنها در شهرها همانند مانعی در برابر نفوذ آب باران به داخل خاک و تغذیه سفره آب زیرزمینی عمل میکنند و سبب میشوند که بخش بیشتری از بارندگی به رواناب سطحی و سیلاب تبدیل شوند. از طرف دیگر اکثر شهرهای ایران برای تامین آب شرب و غیرشرب با مشکل رو ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینهسازی مخازن سطوح آبگیر منازل مسکونی در شهرها با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.