پیاده سازی آموزش مبتنی بر بازی در آموزش دستیاری طب اورژانس
Publish place: Iranian Journal of Medical Education، Vol: 22، Issue: 85
Publish Year: 1401
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 134
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
Export:
Document National Code:
JR_IJME-22-85_049
Index date: 29 May 2023
پیاده سازی آموزش مبتنی بر بازی در آموزش دستیاری طب اورژانس abstract
مقدمه: آموزش مبتنی بر بازی یکی از روش های نوین در امر آموزش پزشکی است که می تواند منجر به افزایش یادگیری مباحث ضروری مورد نیاز فراگیران شود. این مطالعه با هدف بررسی پیاده سازی آموزش مبتنی بر بازی در رشته طب اورژانس انجام شد.
روش ها: در یک مطالعه توصیفی مقطعی آموزش مبتنی بر بازی با طراحی سناریو های مختلف در قالب بیش از ۱۰ جلسه در آموزش دوره دستیاری طب اورژانس پیاده سازی شد. کلیه دستیاران طب اورژانس (۴۲ نفر) به صورت انفرادی و یا گروهی در این جلسات شرکت کرده و ضمن بازی و رقابت با هم مباحث ضروری دوره دستیاری را آموزش دیدند. در نهایت با استفاده از پرسشنامه معتبر Dundee Ready Education Environment Measure (DREEM) نظرات دستیاران در مورد این روش آموزشی مورد ارزیابی قرار گرفت. متغیر های اسمی به صورت تعداد، درصد و متغیر های کمی با میانگین و انحراف معیار و میانه و دامنه بین چارکی گزارش شد.
نتایج: نظرات ۴۲ دستیار در سه مقطع دستیاری طب اورژانس در مورد آموزش مبتنی بر بازی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در همه موارد مورد پرسش قرار گرفته نظرات دستیاران موافق و مثبت در مورد این دوره اموزشی Dundee Ready Education Environment Measure (DREEM)با میانگین بالای ۳ (موافق و خیلی موافق) و میانه ۳ یا ۴ (موافق و خیلی موافق) بود.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که نشان داد که پیاده سازی این دوره در آموزش دستیاران مفید بوده است و فراگیران نظر موافق در مورد برگزاری و ادامه آموزش مبتنی بر بازی داشتند.
پیاده سازی آموزش مبتنی بر بازی در آموزش دستیاری طب اورژانس Keywords:
Game-based learning , Residency program , Emergency medicine , آموزش پزشکی , آموزش مبتنی بر بازی , آموزش دستیاری , طب اورژانس
پیاده سازی آموزش مبتنی بر بازی در آموزش دستیاری طب اورژانس authors
مهراد عقیلی
Tehran University of Medical Sciences
الناز وحیدی
Tehran University of Medical Sciences
محمدرضا پورمشیر
Tehran University of Medical Sciences
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :