سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی شکست لوله های شبکه های توزیع آب شهری با استفاده از روش شبکه های عصبی- فازی به منظور مدیریت بهینه بهره برداری

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,320

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_530

Index date: 18 September 2006

مدلسازی شکست لوله های شبکه های توزیع آب شهری با استفاده از روش شبکه های عصبی- فازی به منظور مدیریت بهینه بهره برداری abstract

عدم توجه جدی مدیران آب شهری نسبت به حفظ، نگهداری و بهره برداری از تاسیسات و تجهیزات شبکه های مدیریت سیستم توزیع آب و از طرفی تمرکز و توجه بیشتر آنها به مدیریت تولید در مقایسه با مدیریت سیستم توزیع، سبب اتلاف سرمایه کلان ناشی از هدر رفت مقادیر متنابهی آب تصفیه شده به علت پوسیدگی، نقض زودرس لوله های اصلی و عدم اعمال مدیریت صحیح گردیده و این مساله به یکی از معضلات جدی پیش روی مدیران و تصمیم گیران بخش توزیع آب شهری تبدیل شده است. یکی از پیش نیازهای اصلی مدیریت بهینه بهره برداری از شبکه توزیع آب، پیش بینی حوادث و شکست لوله ها می باشد. چرا که از یکطرف برای مدیران آب شهری حوادث و شکست لوله ها باعث افزایش هزینه ها، تلفات منابع محدود آب قابل دسترس، از دست رفتن زمان و خارج شدن قسمتی از شبکه از سرویس و عملکرد غیراقتصادی کل سیستم می شود و از طرف دیگر برای مصرف کنندگان باعث کاهش رضایت مندی می گردد. در این تحقیق برای اولین بار، با استفاده از داده های جمع آوری شده موثر در شکست لوله ها نظیر؛ جنس، سن ، قطر، عمق نصب، فشار هیدرولیکی لوله ها و ... در یک مطالعه موردی از شبکه های عصبی- فازی (ANFIS) برای پیش بینی شکست لوله ها استفاده شده است. نتایج حاصل از این مدل موید توانایی آن در پیش بینی نرخ شکست لوله ها می باشد.

مدلسازی شکست لوله های شبکه های توزیع آب شهری با استفاده از روش شبکه های عصبی- فازی به منظور مدیریت بهینه بهره برداری Keywords:

مدیریت بهینه بهره برداری , شبکه عصبی- فازی , شبکه های توزیع آب شهری , شکست لوله ها , ANFIS

مدلسازی شکست لوله های شبکه های توزیع آب شهری با استفاده از روش شبکه های عصبی- فازی به منظور مدیریت بهینه بهره برداری authors

مسعود تابش

استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران

جابر سلطانی

دانشجوی دکتری عمران - آب دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بیگی، ف.، آسیب شناسی شبکه های توزیع آب شهری، 1378، ...
تشنه لب، م.، صفارپور، ن. و افیونی، د. سیتم های ...
شفاهی، ی.، فرزانه، م.ر. و تشنه لب، م، مدلسازی تولید ...
_ 1996, The fuzzy logic toolbox for use with MATLAB, ...
Lei, J. and Saegrov, S. (1998) "Statistical Approach for Describing ...
Jasng, J. R., Sun, C., 1995 , Neuro- fuzzy modeling ...
Cheng, C.T., Lin, J.Y., Sun, Y.G. and Chau, K.W., 2005 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی شکست لوله های شبکه های توزیع آب شهری با استفاده از روش شبکه های عصبی- فازی به منظور مدیریت بهینه بهره برداری" توسط مسعود تابش، استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران؛ جابر سلطانی، دانشجوی دکتری عمران - آب دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بهینه بهره برداری ، شبکه عصبی- فازی ، شبکه های توزیع آب شهری ، شکست لوله ها ، ANFIS هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2320 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عدم توجه جدی مدیران آب شهری نسبت به حفظ، نگهداری و بهره برداری از تاسیسات و تجهیزات شبکه های مدیریت سیستم توزیع آب و از طرفی تمرکز و توجه بیشتر آنها به مدیریت تولید در مقایسه با مدیریت سیستم توزیع، سبب اتلاف سرمایه کلان ناشی از هدر رفت مقادیر متنابهی آب تصفیه شده به علت پوسیدگی، نقض زودرس لوله های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی و مدیریت شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی شکست لوله های شبکه های توزیع آب شهری با استفاده از روش شبکه های عصبی- فازی به منظور مدیریت بهینه بهره برداری با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.