سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار اتصالات نیمه گیردار با نبشی نشیمن تقویت شده به روش اجزاء محدود

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,679

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE03_667

Index date: 18 September 2006

بررسی رفتار اتصالات نیمه گیردار با نبشی نشیمن تقویت شده به روش اجزاء محدود abstract

در سازه های متعارف فولادی، اتصالات تیر به ستون معمولا با فرض صلب یا مفصل ایده آل طراحی می شوند اما بیشتر اتصالات واقعی تیر به ستون، رفتاری مشابه اتصالات نیمه صلب دارند. مساله اتصالات نیمه صلب، همیشه مورد توجه محققین بوده است و تحقیقات فراوانی در این زمینه انجام گرفته و ادامه دارد. یکی از انواع اتصالات متداول در سازه های فولادی، اتصال با نبشی نشیمن و فوقانی می باشد که در صورت تقویت نبشی نشیمن با لچکی و تغییر در اندازه نبشی فوقانی اتصال از نوع ساده به سمت اتصال نیمه صلب سوق پیدا می کند.در این تحقیق یه منظور بررسی رفتار غیرخطی اتصال با نبشی نشیمن و فوقانی، 16 مدل مختلف از این اتصال در دو حالت نبشی نشیمن تقویت شده و تقویت نشده، به روش اجزا محدود و با استفاده از برنامه ANSYS آنالیز شده اند. از 16 مدل فوق 7 مدل اتصال با نبشی نشیمن انعطاف پذیر و 9 مدل اتصال با نبشی نشیمن تقویت شده می باشد. همچنین یک مدل اتصال با نبشی نشیمن ساده و بدون نبشی فوقانی نیز آنالیز شده است. منحنی های لنگر- دوران، منحنی های سختی دورانی اتصال، تغییر شکل اجزای اتصال و توزیع تنشها و همچنین تاثیر پارامترهایی همچون لچکی تحتانی، نبشی فوقانی و جوش گوشه نبشی فوقانی به تیر و ستون در درجه گیرداری اتصال مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج تحقیق برای اتصالات مدل شده نشان می دهد که ضخامت نبشی فوقانی بیشترین تاثیر و لچکی تحتانی تاثیر را در تغییر درجه گیرداری اتصال دارند.

بررسی رفتار اتصالات نیمه گیردار با نبشی نشیمن تقویت شده به روش اجزاء محدود Keywords:

بررسی رفتار اتصالات نیمه گیردار با نبشی نشیمن تقویت شده به روش اجزاء محدود authors

مرتضی نقی پور

دانشیار دانشکده عمران مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی نوشیروانی دانشگ

رضا برزگر

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه مجتمع آموزش عالی فنی و مندسی نوشیروانی دا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
طاحونی، شاپور؛ زندی، امیرپیمان؛ (1371)، "اتصالات در سازه‌های فولادی"، چاپ ...
Kim, Y. & Chen, W.F. (1998), "Practially Restrained Framed Design ...
Ahmed, A. & Kishi, N. Z& Matsuoka, K.i.Komuro, M. (2001), ...
Lee, S.S. & Moon, T.S. (2002), 4#Moment- Rotation model of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار اتصالات نیمه گیردار با نبشی نشیمن تقویت شده به روش اجزاء محدود" توسط مرتضی نقی پور، دانشیار دانشکده عمران مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی نوشیروانی دانشگ؛ رضا برزگر، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه مجتمع آموزش عالی فنی و مندسی نوشیروانی دا نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه های فولادی ، نبشی نشیمن ، منحنی لنگر-دوران ، اجزا محدود هستند. این مقاله در تاریخ 27 شهریور 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3679 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سازه های متعارف فولادی، اتصالات تیر به ستون معمولا با فرض صلب یا مفصل ایده آل طراحی می شوند اما بیشتر اتصالات واقعی تیر به ستون، رفتاری مشابه اتصالات نیمه صلب دارند. مساله اتصالات نیمه صلب، همیشه مورد توجه محققین بوده است و تحقیقات فراوانی در این زمینه انجام گرفته و ادامه دارد. یکی از انواع اتصالات متداول در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار اتصالات نیمه گیردار با نبشی نشیمن تقویت شده به روش اجزاء محدود با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.